Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: "Δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός σήμερα - «Χ» ημίχρονο, «1» τελικό"!
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-01 15:42:00

Απίστευτη πρόβλεψη για το Βελιγράδι: "Δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός σήμερα - «Χ» ημίχρονο, «1» τελικό"!

του Γιώργου Κτενά
Απίστευτη πρόβλεψη για το Βελιγράδι: "Δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός σήμερα - «Χ» ημίχρονο, «1» τελικό"!

Προγνωστικό-φωτιά από... Έλληνα Σέρβο στο sportdog. Το παίζεις;

Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog o Μάρκο Μπλάζιτς.

Ο πεπειραμένος χαφ που έχει μεγάλη θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει φορέσει για μια τριετία και τη φανέλα τού Ερυθρού Αστέρα, αναφέρθηκε στην καυτή έδρα των Σέρβων αλλά και στο γεγονός ότι διαθέτουν πολύ καλή ομάδα.

Μάλιστα, έκανε πρόβλεψη ότι στο πρώτο ημίχρονο οι δύο σύλλογοι θα μείνουν στο 0-0, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο θα πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι.

"Δύσκολα για Ολυμπιακό"

"Είχα παίξει στον Ερυθρό Αστέρα για 3 χρόνια, είναι ομάδα που έχει κόσμο, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει ο Ολυμπιακός, πήγε η Λίβερπουλ πέρσι και είχε χάσει με 2-0. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αν και λέω ξανά ότι είναι δύσκολο να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα μέσα στην έδρα του", σχολίασε αρχικά ο πεπειραμένος άσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την καυτή έδρα των Σέρβων:

"Οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εύκολη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θα έχει σίγουρα 50-55 χιλιάδες οπαδούς, έχουν τρέλα με την ομάδα και δίνουν δύναμη στους παίκτες για να δώσουν το 200% των δυνατοτήτων τους".

"Στο πρώτο 0-0 και μετά νίκη"

Πώς βλέπεις το παιχνίδι και την εξέλιξή του;

"Πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Ερυθρός Αστέρας, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Ο Ερυθρός Αστέρας, άλλωστε, έχει στο ρόστερ του παίκτες που γνωρίζουν καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως είναι ο Μάριν και ο Ματέο Γκαρσία. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο θα πάει 0-0 και οι γηπεδούχοι θα πάρουν στο δεύτερο ημίχρονο τη νίκη".



"Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"

Ποια είναι η άποψή σου για τον Ολυμπιακό;

"Έχει πολύ καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας έχει πολύ καλούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, δεν είναι ομάδα που θα παίξει μόνο άμυνα. Θεωρώ ότι είναι παίκτης-κλειδί ο Βαλμπουενά, είναι παιχταράς. Ο Ποντένσε, επίσης, είναι πολύ καλός, όπως και ο Σεμέδο είναι πολύ καλός. Οι δύο σέντερ φορ που έχει είναι πολύ καλοί, κι ας μένει ο ένας από τους δύο στον πάγκο. Για εμένα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, παίζει πολύ καλά, φτιάχνει φάσεις και το σημαντικό είναι ότι αρχίζει την άμυνα από την επιθετική γραμμή".

Τέλος, Μάρκο, πες μας δύο λόγια για τον Απόλλωνα και τη δική σου καριέρα στην ομάδα.

"Είμαι πολύ καλά στον Απόλλωνα, είναι πολύ οργανωμένη η ομάδα, τα έχουμε όλα και διαθέτουμε πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλό προπονητή και πολύ καλό πρόεδρο. Είναι όλα καλά. Να παίξουμε στην κατηγορία που είμαστε φέτος, αλλά πιστεύω ότι είμαστε για την Superleague1. Θέλουμε την άνοδο, έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πληροφορία-βόμβα για το Άρης-Ολυμπιακός! Απόφαση που θα... τινάξει στον αέρα στο πρωτάθλημα


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags