Facebook Pixel Μιλόγεβιτς: «Έπαιξε ρόλο η κόκκινη και η ευκαιρία στο 1-1 - Το χαμηλότερο μπάτζετ στο Champions League»
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-02 00:44:00

«Έπαιξε ρόλο η κόκκινη και η ευκαιρία στο 1-1 - Το χαμηλότερο μπάτζετ στο Champions League»

Sportdog Team
«Έπαιξε ρόλο η κόκκινη και η ευκαιρία στο 1-1 - Το χαμηλότερο μπάτζετ στο Champions League»

Όσα είπε ο προπονητής των Σέρβων.

Για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η κόκκινη κάρτα του Γιασίν Μπενζία μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Παράλληλα, στάθηκε στο χαμηλό μπάτζετ που έχει η ομάδα του, αλλά και την ευκαιρία που έχασε ο Ολυμπιακός όταν το σκορ ήταν στο 1-1.

Αναλυτικά δήλωσε: «Η κόκκινη κάρτα σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο, όπως και η ευκαιρία στο 1-1. Στην συνέχεια πιέσαμε και ήταν λογικό να βρούμε την λύση και να σκοράρουμε, ήταν δύσκολο για τον Ολυμπιακό να κρατήσει με παίκτη λιγότερο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου αλλά μετά την εμφάνιση μας στο ντέρμπι, η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή. Η πορεία μας τα τελευταία χρόνια είναι απίστευτη, η ομάδα μας έχει το χαμηλότερο μπάτζετ στο Champions League, θέλαμε μία νίκη για να πάρουμε ψυχολογία.

Δεν έχουν ξεχάσει το ποδόσφαιρο αλλά δεν είχαν αυτοπεποίθηση. Δεν παίζαμε καλά, είχαμε νευρικότητα στις κινήσεις μας. Εγώ πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη αλλά αυτή την εικόνα δεν την ήθελα. Ευτυχώς ξυπνήσαμε και όλα καλά».

Όσον αφορά για τα όνειρα της ομάδας του Βελιγραδίου στο Champions League μετά την σημερινή νίκη είπε: «Τα όνειρα μας είναι αύριο να έχουμε μία ωραία μέρα, να κάνουμε προπόνηση και να περιμένουν τον αγώνα του Σαββάτου, όλοι να έχουν υγεία. Δεν κάνουμε λογαριασμούς, ζω για την επόμενη μέρα και την επόμενη προπόνηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags