Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Άλλη κλάση: Ήταν όλος ο Ολυμπιακός - Έπαιζε μόνος του την Μπάγερν - Τον "πρόδωσαν"!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-06 21:47:00

Άλλη κλάση: Ήταν όλος ο Ολυμπιακός - Έπαιζε μόνος του την Μπάγερν - Τον "πρόδωσαν"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Άλλη κλάση: Ήταν όλος ο Ολυμπιακός - Έπαιζε μόνος του την Μπάγερν - Τον "πρόδωσαν"!

Δικαίωσε Μαρινάκη. Τεράστια εμφάνιση. Θα φέρει εκατομμύρια.

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ο Ολυμπιακός παρά το 2-0 στάθηκε αρκετά καλά στο Μόναχο για περίπου 70 λεπτά και δεν... διασύρθηκε όπως εκτιμούσαν πολλοί λόγω των αλλαγών στη Μπάγερν και αυτό το οφείλει ίσως και αποκλειστικά στον Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ πραγματοποίησε μία συγκλονιστική εμφάνιση και με ορισμένες σπουδαίες εμφανίσεις κράτησε μόνος του την ομάδα των Πειραιωτών για 70 λεπτά, ειδικά στα διαστήματα όπου οι Βαυαροί πίεζαν ασφυκτικά και πολιορκούσαν την περιοχή του. Ο 26χρονος τερματοφύλακας είχε άριστες τοποθετήσεις στις στημένες μπαλιές και στις σέντρες, ενώ όποτε χρειάστηκε είχε σωστή αντίδραση ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα στην κοντινή κεφαλιά του ολομόναχου Λέον Γκορέτσκα στο 50’.

Ο Σα λοιπόν (και) στο Μόναχο δικαίωσε την επιλογή του Ολυμπιακού και προσωπικά του Βαγγέλη Μαρινάκη να δαπανήσει το καλοκαίρι ένα πολύ σημαντικό ποσό για να τον κρατήσει στο Λιμάνι και να του δώσει σπίτι τα γάντια του Νο1. Οι Πειραιώτες θυμίζουμε πως κατέβαλαν περίπου 2.5 εκατ. ευρώ στην Πόρτο, ενώ έδωσαν στον ίδιο ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που πλησιάζουν στο 1 εκατ. ευρώ.



Το... καλύτερο όμως κομμάτι της συμφωνίας για τους «Ερυθρολεύκους» είναι η ρήτρα ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ που έχει μπει στο Σα, ο οποίος αν και είμαστε μόλις στις αρχές Νοέμβρη, ήδη βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα πολλών μεταγραφικών ομάδων, ενώ με εμφανίσεις όπως η σημερινή, αναμένεται να... τραβήξει πάνω του κι άλλα βλέμματα. Άλλωστε, ακόμα και για τα γκολ που δέχθηκε περισσότερο φταίνε οι συμπαίκτες του, παρά ο ίδιος, ενώ αν η άμυνα και το κέντρο δεν έχαναν τόσο εύκολα την μπάλα, σαφώς και θα είχε λιγότερη δουλειά στο «Αλιάντζ Αρίνα». Για παράδειγμα στο 1-0 φταίει ο Σεμέδο και στο 2-0 ο Τσιμίκας που δεν έδιωξε σωστά την μπάλα και έδωσε... ασίστ!

Η σημερινή του εικόνα λοιπόν, απέναντι σε επιθετικούς που βρίσκονται στο top 10 της Ευρώπης και σε μία έδρα όπου τερματοφύλακες μεγαλύτερης κλάσης έχουν δεχθεί τρία και τέσσερα γκολ... για πλάκα, ανεβάζει τις μετοχές του και δεν αποκλείεται να τον βοηθήσει σε μία μεγάλη μεταγραφή, εξέλιξη που φυσικά κυνηγάει και ο περιβόητος ατζέντης του Ζόερζε Μέντες. Άλλωστε, αυτός ήταν που τον έφερε πέρυσι το καλοκαίρι σε μία νύχτα στην Ελλάδα, ενώ ο ίδιος ετοιμαζόταν να πάει να παίξει στην Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος! Η γυναικάρα του Ζοσέ Σα έκανε γυμνό στο Playboy - Αδιανόητα προσόντα (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags