Facebook Pixel Μπάγερν - Ολυμπιακός: Δεν έχει ξαναγίνει με Μαρτίνς - "Φευγάτος" ο Σα, "γλίτωσαν" Τσιμίκας, Ομάρ
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-07 10:29:00

Δεν έχει ξαναγίνει με Μαρτίνς - "Φευγάτος" ο Σα - "Γλίτωσαν" Τσιμίκας, Ομάρ - Ποιοι "εξαφανίστηκαν"

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν έχει ξαναγίνει με Μαρτίνς - "Φευγάτος" ο Σα - "Γλίτωσαν" Τσιμίκας, Ομάρ - Ποιοι "εξαφανίστηκαν"

Πρωτόγνωρη κατάσταση. Αυτός "κλείδωσε". Στη φόρα οι... ανύπαρκτοι.

Μετρίως... μέτρια η χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού στο Μόναχο. Πολλοί τη χαρακτήρισαν ως τη χειρότερη των Ερυθρόλευκων επί Πέδρο Μαρτίνς. Ίσως υπερβολική εκτίμηση αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες του αγώνα, σίγουρα όμως η ατολμία των δευτεραθλητών Ελλάδας ήταν πρωτόγνωρη, ακόμη και σε ευρωπαϊκό ματς, βάσει τουλάχιστον των όσων μας έχουν συνηθίσει με τον Πορτογάλο στον πάγκο τους.

Και όπως είπε ο ίδιος ο Πέρδρο Μαρτίνς, πάλι καλά που υπήρχε και ο Ζοσέ Σα και κράτησε μια μέτρια, μια κακή εμφάνιση, μ' ένα αξιοπρεπές σκορ.

Σημειώναμε χθες στο spordog πως ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ήταν από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που συγκέντρωσαν αρκετά βλέμματα ευρωπαϊκών ομάδων στην Allianz Arena. Και προφανώς, με βάση την εμφάνισή του, ήταν πιθανότατα ο μόνος κερδισμένος σε επίπεδο ποδοσφαιρικών μετοχών από τους συμπαίκτες του.

Ο Ζοσέ Σα πέρασε και το πλέον απαιτητικό τεστ (όπως είναι μια αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο) και το πέρασε με άριστα. Συνεχίζει, αθόρυβα, το σερί των εξαιρετικών εμφανίσεων και όπως συνηθίζεται, τα... σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι.

Αν και πλέον, μετά από τέτοιες εμφανίσεις και κυρίως τέτοια σταθερότητα σε καλές εμφανίσεις, ο 26χρονος κίπερ μόνο... σιγανό ποταμάκι δεν θα παραμείνει στην καθημερινή σεναριολογία και μεταγραφολογία. Και το σημαντικότερο; Με ρεαλιστικό υπόβαθρο, αφού κάτι τέτοιο δικαιολογείται από την εικόνα και την απόδοσή του.

Όσο για τους "καυτούς" συμπαίκτες του που και αυτοί προφανώς δοκιμάστηκαν στο ανώτατο δυνατό επίπεδο; Ίσα βάρκα, ίσα πανιά για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος δεν ήταν χθες ο εντυπωσιακός μπακ του πρώτου ραντεβού με την Μπάγερν, ήταν όμως ο πλέον σταθερός (μετά τον Ζοσέ Σα) των "ερυθρόλευκων", μαχητικός, αλλά μονόπαντος ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και κάπου εδώ τελειώνουν τα... καλά λόγια.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε εξαφανισμένος, οι Μαντί Καμαρά και Ανδρέας Μπουχαλάκης "λίγοι" στο κέντρο, ο Ρούμπεν Σεμέδο με εκλάμψεις, αλλά και αστάθεια. Όλοι τους, έχασαν πόντους χθες στο Μόναχο, προφανώς συμβάλλοντας στη... χειρότερη εμφάνιση του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Ποιες φανέλες του Ολυμπιακού ζήτησαν οι Γερμανοί - Με τον τελευταίο θα μείνετε άφωνοι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags