Facebook Pixel Champions League: Βαυαρική παρέλαση με τριάρα στο Λονδίνο – Προβάδισμα με… ζόρια για τη Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-25 23:56:00

Βαυαρική παρέλαση με τριάρα στο Λονδίνο – Προβάδισμα με… ζόρια για τη Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Βαυαρική παρέλαση με τριάρα στο Λονδίνο – Προβάδισμα με… ζόρια για τη Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσέλσι – Μπάγερν 0-3 και Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1.

Champions League: Η Μπάγερν «συνέτριψε» την Τσέλσι με 3-0 στο Λονδίνο και μόνο με… αυτοκτονία θα χάσει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League, ενώ η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε πολύ, όμως πήρε προβάδισμα πρόκρισης, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Νάπολι.

Στην αναμέτρηση του Stamford Bridge, η Μπάγερν κυριάρχησε από την αρχή και έφτασε σε άνετη νίκη. Στο 35’ ο Μίλερ «προειδοποίησε», στέλνοντας την μπάλα το δοκάρι, όμως στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν βρήκε τα γκολ που άξιζε βάσει της εικόνας του αγώνα.

Ο Λεβαντόφσκι έδωσε δύο… έτοιμα γκολ με ασίστ στον Γκνάμπρι, που σκόραρε στο 51’ και στο 57’. Στο 76’ ο Πολωνός σταρ μετατράπηκε σε σκόρερ για το τελικό 3-0 μετά από εξαιρετική ασίστ ου Ντέιβις. Η Τσέλσι ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αλόνσο με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Λεβαντόφσκι.

Στην Ιταλία, η Νάπολι του Γκατούζο έπαιξε…κατενάτσιο στο πρώτο ημίχρονο και όχι μόνο κράτησε τη Μπαρτσελόνα χωρίς ευκαιρίες, αλλά προηγήθηκε κιόλας. Στο 30’ ο Ζιελίνσκι έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στον Μέρτενς, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τη Νάπολι με εκπληκτικό σουτ στην απέναντι γωνία, ενώ στο 42’ παραλίγο να βρει δίχτυα ο Κώστας Μανωλάς, που απώλεσε μεγάλη ευκαιρία από τη μικρή περιοχή.

Στο 57’ η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γκριεζμάν έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Μπουσκέτς και παράλληλο γύρισμα του Σεμέδο. Ο Τερ Στέγκεν έσωσε τη Μπάρτσα με καταπληκτικές αποκρούσεις σε τετ α τετ με Ινσίνιε (61’) και Καγιεχόν (63’). Οι Καταλανοί κράτησαν το 1-1, παρά το γεγονός ότι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βιδάλ στο 88’.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags