Αυτό δήλωσε ο παλαίμαχος άσος σε μεγάλη συνέντευξή του στη Nova, την οποία και μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ. Εκτός όμως από τις καλές αναμνήσεις, ο Τζόλε στα χρόνια που ήταν στο Λιμάνι είχε και τα... άσχημα, κυρίως στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαία η ατάκα που αναφέρει στην συνέντευξή «πρόλαβα να φύγω με διπλά στην Ευρώπη με τον Τάκη Λεμονή» και η απειλή του Σωκράτη Κόκκαλη για τον επαναληπτικό με την Ανόρθωση, «ο πρόεδρος μας είχε πει “αν χάσετε αυτό το παιχνίδι, θα γυρίσετε κολυμπώντας”».

Ο Τζόρτζεβιτς ανέφερε πως ακόμα και σήμερα, του είναι αδύνατον να καταλάβει πώς μπήκε το γκολ του Αντόνιο Κόντε στο ματς με την Γιουβέντους στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το αντίστοιχο το Τζέραρντ στο «Άνφιλντ» στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ. Στην πρώτη περίπτωση έγινε το 1-1 και ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός ομίλων, ενώ στην δεύτερη έγινε το 3-1 και έχασε την δεύτερη θέση στον όμιλο.

Διαβάστε τις συγκεκριμένες απαντήσεις του “Τζόλε” και δείτε και τα βίντεο από τα δύο ματς.

Για τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ακόμα δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό. Αυτή είναι η αλήθεια. Μας έχει μείνει μεγάλη πίκρα γιατί όλοι όσοι ήμασταν τότε στην ομάδα θεωρούμε ότι αξίζαμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Νικούσαμε 1-0 και αν έμπαινε γκολ μία κεφαλιά του Γιώργου Αμανατίδη θα κλείδωνε το παιχνίδι υπέρ μας γιατί ήθελε 10-15 λεπτά για το φινάλε. Στο τελευταίο πεντάλεπτο όμως, με αυτή τη σέντρα και το γκολ του Κόντε, αποκλειστήκαμε. Όσες φορές και να δω αυτή τη φάση, ακόμα δεν μπορώ να την εξηγήσω και να την καταλάβω πως έγινε και τι έγινε. Γιατί πραγματικά η μπάλα ξεκινάει για δεύτερο δοκάρι και ξαφνικά σταματάει και πέφτει σαν πέτρα με αποτέλεσμα να γίνεται ένα, δεν μπορώ να πω λάθος, ένα μπέρδεμα στην αμυντική γραμμή και να δεχτούμε αυτό το γκολ και να μας φύγει η πρόκριση μέσα από τα χέρια».

Για τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Λίβερπουλ στην τελευταία αγωνιστική των γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ: «Να μιλήσω για το δεύτερο ημίχρονο με τη Λίβερπουλ είναι πολύ δύσκολο. Προσπαθώ να το ξεχάσω (χαμογελάει). Ας ξεκινήσω από το πρώτο ημίχρονο. Ήταν ένα πολύ καλό πρώτο μέρος από μας, ακόμα και ήττα με 2-1 ήταν υπέρ μας για να περάσουμε στον επόμενο γύρο, αλλά εμείς αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και προηγηθήκαμε με τον Ριβάλντο. Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε πολύ γρήγορα την ισοφάριση, θα έλεγα με τη σέντρα και επήλθε σύγχυση στην ομάδα με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ. Δεν σας κρύβω ότι και η Λίβερπουλ έκανε φοβερό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, μας πίεσε πάρα πολύ, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε και χάσαμε την πρόκριση μέσα από τα χέρια μας. Σε εκείνο το γκρουπ η Λίβερπουλ ήταν η πιο ασταθής ομάδα κι αν κάποια δεν έπρεπε να περάσει στον επόμενο γύρο αυτή ήταν η Λίβερπουλ. Τα έχει όμως, αυτά το ποδόσφαιρο και είδαμε ότι η Λίβερπουλ έφτασε και στον τελικό με τη Μίλαν και κατέκτησε και το τρόπαιο γυρίζοντας ένα παιχνίδι, στο οποίο έχανε 3-0 μέχρι το 60΄. Έτσι, διατηρήθηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δυστυχώς ή ευτυχώς, μάλλον ευτυχώς γιατί αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου να γίνονται αυτά τα απρόσμενα πράγματα. Είχαμε καλή ομάδα πάντως. Είχε έρθει και ο Ριβάλντο, που πραγματικά έδωσε άλλη ώθηση στην ομάδα και γενικά είχαμε μία ομάδα ώριμη για μεγάλα πράγματα».

Για τον επαναληπτικό με την Ανόρθωση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θυμάμαι ο πρόεδρος μας είχε πει «αν χάσετε αυτό το παιχνίδι θα γυρίσετε κολυμπώντας». Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη η παραμονή αυτού του παιχνιδιού, θέλαμε να περάσει και να είμαστε την επόμενη μέρα στην κλήρωση».