Facebook Pixel Το παίρνει πάνω του ο Ιμπαγάσα!
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-19 12:00:00

Το παίρνει πάνω του ο Ιμπαγάσα!

Το παίρνει πάνω του ο Ιμπαγάσα!

Την αυτοκριτική του για την κακή παρουσία του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έκανε ο Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος όμως υπόσχεται μεγάλη εμφάνιση στο αποψινό ματς με τη Ντόρτμουντ (21:45, ΝΕΤ).

Ο Αργεντινός άσος ήταν σε κάκιστη βραδιά το Σάββατο και ουσιαστικά βοήθησε ελάχιστα τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μπορεί βέβαια, ακόμα και στην κακή του μέρα να …έφτιαξε το γκολ του Μιραλάς, ωστόσο ο ίδιος ήταν πολύ στεναχωρημένος για την απόδοσή του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Και επειδή είναι άριστος επαγγελματίας και μεγάλος ποδοσφαιριστής, δεν έψαξε δικαιολογίες.

Μιλώντας με τους συμπαίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις, συνεχώς αναφέρει πως η ευθύνη για την εμφάνιση του είναι αποκλειστικά δική του. "Δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εγώ. Ήμουν σε κακή βραδιά και δεν βοήθησα", παραδέχθηκε σε κουβέντα που είχε στου Ρέντη.

Ωστόσο, ο "Κάνιο" δεν έμεινε μόνο στην αυτοκριτική, αλλά προχώρησε και στις …υποσχέσεις:

"Ξέρω πως απογοήτευσα τον προπονητή μου και τον κόσμο, ωστόσο στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ θα τα δώσω όλα. Είναι πολύ σημαντικό ματς και πλέον το περιμένω για έναν επιπλέον λόγο. Θέλω να “σβήσω” την κακή εικόνα μου από το Σάββατο. Αν χρειαστεί, θα το πάρω και μόνος μου το ματς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags