Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους Κύπριους, καθώς στο 13' ο Χουλκ εκτέλεσε το φάουλ από πολύ μακριά, ο Χιώτης έτρεξε για να κλείσει την γωνία του, όμως δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και τελικά αυτή κατέληκε στα δίχτυα της ομάδας του. Αυτό όμως δεν απογοήτευσε τους παίκτες της ΑΕΛ, οι οποίοι δεν φοβήθηκαν την Πόρτο, πίεσαν και πολύ γρήγορα... απάντησαν.

Στο 19' ο Αίλτον κινήθηκε πολύ ωραίο και με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «δράκων» για το 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό έμεινε μέχρι το φινάλε, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την αμυντική λειτουργία των Κύπριων στα επόμενα εβδομήντα λεπτά, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έχασε μία σημαντική ευκαιρία για να... κλέψει το ματς στο φινάλε της αναμέτρησης.

Πόρτο (Βίτορ Περέϊρα): Ελτον, Περέϊρα, Ρολάντο, Σαπουνάρου, Οταμέντι, Γκουαρίν, Μουτίνιο (78' Ντεφούρ), Ροντρίγκεζ (69' Βαρέλα), Φερνάντο (69' Μπελούτσι), Κλέμπερ, Χουλκ.
Στον πάγκο: Μπρακάλι, Μανγκάλα, Σόουζα, Ντζαλμά.

ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Χιώτης (51' Πάρντο), Κακά, Ολιβέϊρα, Πουρσαϊτίδης, Μοραίς, Μποαβεντούρα, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα (71' Γιάχιτς), Πίντο, Αίλτον, Τρισκόφσκι (90+3' Ατόρνο).
Στον πάγκο: Μπελαίτ, Αλεξάνδρου, Αλεξάνδρου, Σολωμού, Σολάρι.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr