Αναλυτικά, όσα είπε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντόρτμουντ:

«Ήταν μία πολύ καλή βραδιά για μας, σε όλα τα επίπεδα. Και στην Άρσεναλ παίξαμε καλά, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, όπως κάναμε χθες. Αν παίζαμε τώρα με τη Μαρσέιγ, σε ένα τέτοιο Καραϊσκάκη, θα ήταν δύσκολο να χάναμε. Δεν ξέρω αν θα κερδίζαμε, αλλά δεν θα χάναμε όπως έγινε τότε. Δείξαμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Εξαντλήσαμε τις δυνατότητες που είχαμε, γιατί νομίζω πως εκεί φτάνουν οι δυνατότητες του Ολυμπιακού, αν και ίσως μπορούμε να παίξουμε λίγο καλύτερα. Δεν το βάλαμε κάτω στο 1-1, παρότι ο κόσμος πάγωσε λίγο σε εκείνο το σημείο. Πέτυχε και η τακτική του προπονητή αυτή τη φορά και πήραμε αυτή τη νίκη».

Για τα πολιτικής χροιάς συνθήματα που ακούστηκαν:

«Είναι προφανές ότι στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μπαίνεις αυτή τη διαδικασία, αλλά μετά από όσα έχουν γίνει στην Ελλάδα και τους συνειρμούς με τη συγκεκριμένη χώρα (Γερμανία) ήταν φυσιολογικό να γίνεται αυτή η πλάκα. Δεν είχαν άσχημη χροιά όσα ακούστηκαν και είμαι βέβαιος πως θα υπάρχει αντίστοιχη απάντηση στον αγώνα της Γερμανίας. Ως χώρα, οι μόνες χαρές που παίρνουμε πλέον είναι από τον αθλητισμό, σε συλλογικό ή εθνικό επίπεδο. Γι’ αυτό πρέπει η Πολιτεία να διαφυλάξει τον αθλητισμό».

Για τη συμπεριφορά του κόσμου:

«Μου άρεσε η συμπεριφορά του κόσμου μας. Φιλοξενήσαμε 1.500 οπαδούς χωρίς να ανοίξει ρουθούνι».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Ο όμιλος είναι τρελός. Ο στόχος μας πρέπει να είναι να κυνηγάμε την τρίτη θέση, αλλά στο Champions League όλα γίνονται. Είμαστε στο κόλπο, είμαστε στο παιχνίδι. Παίζουμε με αντικειμενικά καλύτερες ομάδες από μας, ασχέτως αν κερδίσαμε την Ντόρτμουντ. Οι αντίπαλοί μας έχουν πολλαπλάσιο μπάτζετ. Κι όπως δεν πρέπει να απογοητευόμαστε με μια μέτρια εμφάνιση όπως κόντρα στην ΑΕΚ, δεν πρέπει και να ενθουσιαζόμαστε υπέρμετρα μετά από μία νίκη σαν τη χθεσινή».

Για τη «ρεβάνς» με τη Ντόρτμουντ στη Γερμανία:

«Είναι δύσκολη έδρα το Ντόρτμουντ. Είναι πάντα γεμάτο το γήπεδο και φωνάζουν από το 1 ως το 90. Κι εκεί θα υπάρχει μία δυνατή ατμόσφαιρα, αλλά σε κόσμια πλαίσια. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, θέλω να πιστεύω όπως το κάναμε στην Αγγλία, αλλά αυτή τη φορά ελπίζω να πάρουμε αποτέλεσμα. Είμαστε πιο έμπειρη ομάδα και ελπίζουμε να κάνουμε κάτι καλό. Δεν είναι η Ντόρτμουντ ομάδα με φανέλα όπως η Μπαρτσελόνα».

Για την πολύ καλή πορεία του ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση:

«Πρέπει να συγχαρούμε τον ΑΠΟΕΛ για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Αποδεικνύεται πως μία ομάδα με καλή δουλειά μπορεί να πετύχει πολλά. Πήρε μία άξια ισοπαλία απέναντι σε μία σημαντική δύναμη στην Ευρώπη, όπως η Πόρτο».