Facebook Pixel "Ήταν καλοί μαζί μου... "
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-20 14:21:00

"Ήταν καλοί μαζί μου... "

"Ήταν καλοί μαζί μου... "

Δέχθηκε σκληρή κριτική με το που κάθισε κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού. Ο Φράνκο Κοστάνσο αρχίζει να είναι πιο θετικός στις επεμβάσεις του και ο κόσμος ζεσταίνεται μαζί του.

Ο Αργεντινός με την αυτοπεποίθηση του να ανεβαίνει κλίμακα, μιλά για την βραδιά του 3-1 με την Ντόρτμουντ αλλά και τη δική του παρουσία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φράνκο Κοστάνσο:

- Πώς εισέπραξες την συμπεριφορά του κόσμου απέναντι σου και την ατμόσφαιρα στο "Καραϊσκάκης";

"Είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη του κόσμου. Και για εμένα προσωπικά, αλλά και για όλη την ομάδα. Το κοινό έδειξε υπομονή και είχε άψογη συμπεριφορά στο ματς με την Ντόρτμουντ".

- Το τελευταίο διάστημα ολοένα και κερδίζεις την εμπιστοσύνη του κόσμου...

"Το χειροκρότημα του κόσμου με γεμίζει ενέργεια. Ποιός παίκτης δεν θέλει να είναι αποδεκτός στους οπαδούς της ομάδας που παίζει..."

- Υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης για τον Ολυμπιακό;

"Στα δύο πρώτα ματς ήμασταν άτυχοι. Τόσο με την Μαρσέιγ όσο και με την Άρσεναλ θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Έστω και τώρα όμως, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση έχουμε ελπίδες πρόκρισης".

- Ποιά αγωνιστικά στοιχεία οδήγησαν στη νίκη;

"Όταν έχουμε ρυθμό τα πάντα είναι πιο εύκολα. Η νίκη, το σκορ και ο τρόπος που παίξαμε κόντρα στην Ντόρτμουντ μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια".

- Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε δυνατά. Φοβήθηκες ότι μπορεί να είναι μια δύσκολη βραδιά;

"Είχαμε σιγουριά, ευστοχία και ηρεμία. Γι' αυτό φτάσαμε στο 3-1.Δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο του αγώνα. Το καλό ξεκίνημα της Ντόρτμουντ το περιμέναμε. Όμως,πέρασε, το ελέγξαμε και μετά κυριαρχήσαμε σε όλους τους τομείς".

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags