Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ανατροπή του... αιώνα - Το γύρισε με δύο γκολ μετά το 90’ η Παρί - "Αυτοκτονία" Αταλάντα! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-12 23:58:00

Η ανατροπή του... αιώνα - Το γύρισε με δύο γκολ μετά το 90’ η Παρί - "Αυτοκτονία" Αταλάντα! (Vid)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Η ανατροπή του... αιώνα - Το γύρισε με δύο γκολ μετά το 90’ η Παρί - "Αυτοκτονία" Αταλάντα! (Vid)

Champions League: Η Παρί Σεν Ζερμέν γύρισε από την… κόλαση και με μια απίθανη ανατροπή έκλεισε εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League μετά από 25 χρόνια, όπου θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Λειψία - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Γάλλοι βρέθηκαν μια ανάσα από τον αποκλεισμό, καθώς έχαναν από την Αταλάντα μέχρι το 90’, αλλά πέτυχαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις και προκρίθηκαν με 2-1!

Η Αταλάντα προηγήθηκε με αριστερό σουτ του Πάσαλιτς στο 27’ και άντεξε στην πίεση της Παρί, η οποία τα έδωσε όλα στα δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε με κύριους εκφραστές τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι δύο σούπερσταρ το έκανε ο Μαρκίνιος, ο οποίος ισοφάρισε με κοντινή προβολή στο 90’. Η Αταλάντα πέταξε στα σκουπίδια την προσπάθειά της, καθώς μετά το γκολ ανοίχτηκε και βρέθηκε εκτεθειμένη στα μετόπισθεν. Στο 93’ Νεϊμάρ πέρασε καταπληκτική κάθετη μπαλιά στον Εμπαπέ, ο οποίος γύρισε την μπάλα στον Τσούπο Μοτίνγκ. Ο Καμερουνέζος σκόραρε με δεξί πλασέ στην κίνηση, έκανε το 2-1 και έγινε η «χρυσή» αλλαγή του Τούχελ, χαρίζοντας στην Παρί ιστορική πρόκριση!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags