Facebook Pixel «Είμαστε έτοιμοι, δεν μας νοιάζουν οι άλλοι»
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-26 22:04:00

«Είμαστε έτοιμοι, δεν μας νοιάζουν οι άλλοι»

«Είμαστε έτοιμοι, δεν μας νοιάζουν οι άλλοι»

Ο Γιάννης Φετφατζίδη τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ, Ντόρτμουντ και Άρη και υποστήριξε όταν η ομάδα βρει τον ρυθμό της, θα είναι ακόμα καλύτερη!

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με ΟΦΗ, Ντόρτμουντ και Άρη: «Δουλεύουμε με πολλή ένταση, με χαρά και κέφι και είμαστε έτοιμοι ν' ανταπεξέλθουμε στα τρία ματς που ακολουθούν. Το ματς με τον ΟΦΗ δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει, ωστόσο με τη βοήθεια του κόσμου νομίζω ότι στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Φετφατζίδη στη Nova, για να προσθέσει αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έρχεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με πολύ καλή ψυχολογία από τα προηγούμενα αποτελέσματα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Το γνωρίζουμε αυτό, αλλά από κει και πέρα δεν μας ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες ομάδες. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δε θα έχουμε πρόβλημα και θα καθορίσουμε την έκβαση του αγώνα».

Για την βελτίωση του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς ανέφερε: «Ναι είναι γεγονός αυτό και θέλουμε αυτή η ανοδική πορεία να μη σταματήσει. Όταν βρούμε το ρυθμό μας θα είμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Σχετικά με το βάθος και την ποιότητα που έχει το φετινό ρόστερ, επεσήμανε: «Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Υπάρχει μεγάλο βάθος στο φετινό μας ρόστερ και αυτό αποδεικνύεται όποτε χρειάζεται με όποιον παίκτη αγωνίζεται».

Για τη δική του αγωνιστική κατάσταση ο μέσος των πρωταθλητών τόνισε ότι ξεπέρασε ένα δύσκολο τραυματισμό και είναι πανέτοιμος, ενώ για τη στήριξη που έχει η ομάδα από τον κόσμο της πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και σίγουρα δεν έχουμε κανένα παράπονο είτε αγωνιζόμαστε εντός έδρας είτε εκτός. Ξέρουμε ότι θα είναι εκεί και στο ματς με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Τέλος, ο «Φέτφα» έκανε ένα σχόλιο και για την απώλεια του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου λέγοντας: «Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό το πλήγμα για την οικογένεια του Ολυμπιακού, ενός ανθρώπου που έδωσε τα πάντα και βοήθησε τα μέγιστα για αυτόν τον σύλλογο. Είναι καλό να βρεθούμε αύριο στο τελευταίο αντίο και να τον τιμήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags