Facebook Pixel Το... έλα να δεις, για ένα εισιτήριο!
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-27 19:50:00

Το... έλα να δεις, για ένα εισιτήριο!

Το... έλα να δεις, για ένα εισιτήριο!

Η Νάπολι αντιμετωπίζει την ερχόμενη εβδομάδα την Μπάγερν για την 4η αγωνισιτική του Τσάμπιονς Λιγκ και οι υπεύθυνοι της ομάδας είχαν την... φαεινή ιδέα να διαθέσουν 2.500 εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα στα εκδοτήρια του "Σαν Πάολο". Αποτέλεσμα ήταν, να πέσει πολύ ξύλο!

Οι "παρτενοπέι" πήραν 3.000 εισιτήρια για τον αγώνα στο Μόναχο και από αυτά τα 500 διατέθηκαν μέσω internet. Τα υπόλοιπα 2.500 τα έβγαλαν στην κυκλοφορία μέσω των εκδοτηρίων του "Σαν Πάολο", μετά τον αγώνα με την Ουντινέζε και έγινε πανικός!

Κι αυτό γιατί οι 500 φίλοι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο περίμεναν υπομονετικά να έρθει η Πέμπτη για να προμηθευτούν ένα "μαγικό" χαρτάκι.

Ωστόσο, εμφανίστηκαν 7.500 φίλοι της ομάδας και όπως είναι λογικό, τα 2.500 εισιτήρια δεν έφταναν ούτε για... δείγμα.

Αυτό είχε ως συνέπεια την έκρηξη των οπαδών, οι οποίοι, πριν ακόμα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων, ...ισοπέδωσαν την αστυνομία, κατέστρεψαν πολλά έξω από το "Σαν Πάολο", πλακώθηκαν και μεταξύ τους και τελικά η Νάπολι ακύρωσε τη διάθεση των εισιτηρίων και θα προχωρήσει σε αυτή την Παρασκευή, ελπίζοντας να έχουν ηρεμήσει τα πράγματα ως τότε!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags