Facebook Pixel "Θα είναι αφόρητη η πίεση"
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-31 09:37:00

"Θα είναι αφόρητη η πίεση"

"Θα είναι αφόρητη η πίεση"

Δύσκολο έργο θα έχει στην έδρα της Ντόρτμουντ ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Χοσέ Χολέμπας στο γερμανικό περιοδικό "Kicker".

"Ενημέρωσα τους συμπαίκτες μου για την ατμόσφαιρα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, οφείλω να το κάνω. Την προηγούμενη εβδομάδα είδα το παιχνίδι για το Κύπελλο με τη Ντιναμό Δρέσδης και είπα στους συμπαίκτες μου: παρατηρήστε αυτό το παιχνίδι για να γνωρίζετε πώς συμπεριφέρονται και πώς αντιδρούν οι παίκτες και οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ εκεί", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Γνωρίζουμε πολύ καλά τι μας περιμένει, γνωρίζουμε τι θα δούμε. Το δικό μας πλεονέκτημα είναι ότι η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε πίεση από τους φιλάθλους της. Παρ' όλα αυτά περιμένω μία αφόρητη πίεση, επειδή η Ντόρτμουντ επιτίθεται ασταμάτητα".

Σε ερώτηση για το αν κυνηγάει το γκολ, λόγω της επιτυχίας του στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, απάντησε: "Οχι. Ήταν η πρώτη φορά που ξεκίνησα να παίζω στην επίθεση. Κανονικά είμαι ένα επιθετικό μπακ. Αυτή είναι η θέση μου και σε αυτή θα ήθελα να παραμείνω".

Τέλος, αναφέρθηκε στην επικείμενη πρόσκλησή του στην Εθνική Ελλάδας: "Ο πατέρας μου είναι Ελληνας. Ήθελα να δω πού είναι οι ρίζες μου. Ο Ολυμπιακός ήταν μία πρόκληση. Είμαστε σε καλό δρόμο. Από όσο ξέρω ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Φερνάντο Σάντος έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags