Ιστορική είναι η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία επί της Ντόρτμουντ και να βρεθεί στην ουσία πολύ κοντά στη συνέχιση της ευρωπαϊκής πρόκλησης και το 2012, με τα οφέλη αυτής της εξέλιξης να είναι αναρίθμητα.
Κι όλα αυτά μέρες που το γενικότερο κλίμα στον ευρωπαϊκό χάρτη κάνει οποιαδήποτε ελληνική προσπάθεια ανάδειξης σε οποιαδήποτε έκφανση της ζωής μας λίγο πιο έντονη.
Αυτό το «μετράμε κι εμείς βρε αδελφέ!» είναι πλέον εξαιρετικά σημαντικό για ψυχολογικούς λόγους ακόμα κι αν πρόκειται για ελληνογερμανική κόντρα στο.... τάβλι, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για παιχνίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Και λέμε για λόγους ψυχολογίας μια και αυτή είναι ότι μας απέμεινε τέτοιες ώρες. Τρία γκολ να... πετάξουμε στους αγαπητούς παίκτες του Κλοπ, το πρωί της Τετάρτης το χρέος θα είναι ίδιο, η Μέρκελ θα είναι στη θέση της και η Ελλάδα θα συνεχίσει να φυτοζωεί με (δανειακές) δόσεις που την συντηρούν εν (ευρωπαϊκή) ζωή στα χέρια ξένων κυβερνώντων.
Η Ψυχολογία του Έλληνα ομως; Αν είναι να μας πάρει από κάτω κι αυτή, ζήτω που καήκαμε!
Διαβάστε όλο το άρθρο στο katimagiko.gr.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο