Facebook Pixel Ναι ρε ΑΠΟΕΛ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-02 00:45:00

Ναι ρε ΑΠΟΕΛ!

Ναι ρε ΑΠΟΕΛ!

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο το ΑΠΟΕΛ, το οποίο επικράτησε 2-1 της Πόρτο και θέλει άλλη μία νίκη για να “κλειδώσει” την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League! Χιτσκοκικό φινάλε στο ΓΣΠ!

Το σκορ άνοιξε στο 42'για την κυπριακή ομάδα ο Αΐλτον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έτσι πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 1-0. Στο δεύτερο μέρος το ΑΠΟΕΛ έδωσε χώρο με αποτέλεσμα η Πόρτο να αρχίσει το σφυροκόπημα!

Στο 88' οι Πορτογάλοι κέρδισαν πέναλτι με τον Χάλκ να φέρνει το ματς στα ίσια από την άσπρη βούλα.

Το ΑΠΟΕΛ όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη! Στο 90' ο Χαραλαμπίδης έβγαλε ασσίστ από δεξιά στον Μαντούκα, ο οποίος με ψύχραιμο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περέιρα, βάζοντας φωτιά στο ΓΣΠ για το τελικό 2-1!

Πλέον οι Κύπριοι θέλουν τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουν μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όντας πρώτοι στη βαθμολογία με 8 βαθμούς.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σολωμού, Πουρσαϊτίδης, Ζόρζε, Ολιβέιρα, Μοράις, Πίντο, Χαραλαμπίδης, Τρισκόσκι (86'Σολάρι), Μαντούκα, Άιλτον (77'Γιάχιτς).

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Περέιρα, Φουτσίλε, Ρολάντο, Μανγκαλά, Μπελούτσι (76'Ντεφούρ), Μουτίνιο, Φερνάντο (60'Γκουαρίν), Κλέμπερ, Χουλκ, Βαρέλα (60'Ροντρίγκεζ).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πουρσαϊτίδης, Μαντούκα - Βαρέλα, Μανγκαλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags