Facebook Pixel "Με βοήθησε ο Κοστάντσο!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-02 12:49:00

"Με βοήθησε ο Κοστάντσο!"

"Με βοήθησε ο Κοστάντσο!"

Ο Ούγγρος γκολκίπερ, Μπάλαζ Μέγερι, που απέναντι στην Ντόρτμουντ έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League, περιγράφει τα συναισθήματα που ένιωσε μόλις έμαθε ότι θα βρίσκεται στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Είχαν συμπληρωθεί σχεδόν τρία τέταρτα από το τελευταίο σφύριγμα του Ρώσου διαιτητή, Βλάντιμιρ Μπεζμπορόντοβ, που βρήκε τον Ολυμπιακό να αφήνει τρεις βαθμούς στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» (1-0), όταν η φιγούρα του 21χρονου τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων», ξεπρόβαλε από τα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων».

Οι περισσότεροι παίκτες της ελληνικής ομάδας είχαν ήδη επιβιβαστεί στο πούλμαν που θα μετέφερε την αποστολή στο αεροδρόμιο της Κολωνίας και εκτός από τον Ούγγρο πορτιέρο, οι μοναδικοί που είχαν απομείνει στο διάδρομο των αποδυτηρίων, ήταν οι πρώην «κυανέρυθροι», ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Γιάννης Μανιάτης που είχαν στήσει «πηγαδάκι» και επανέφεραν μνήμες του παρελθόντος, παρέα με τον πρώην προπονητή τους στον Πανιώνιο, Έβαλντ Λίνεν που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ο Μπαλαζ Μέγερι που κλήθηκε χθες από τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αντικαταστήσει τον "ντεφορμέ" Φράνκο Κοστάντσο, έφτασε στη μικτή ζώνη κουτσαίνοντας και «μασουλώντας» ένα σάντουιτς. Του ζητάμε να κοντοσταθεί λίγο για να απαντήσει στις ερωτήσεις μας και τον ρωτάμε αν ο τραυματισμός του στο πόδι είναι σοβαρός...

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags