Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευτη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Καταλανός τεχνικός της Σίτι παρομοίασε την Πόρτο με τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για δύο πολύ επικίνδυνους αντιπάλους, που έχουν τη νοοτροπία του να παίζουν για τη νίκη σε κάθε ματς.
«Θα είναι ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι, με δύναμη. Έχουν με θαυμάσιο ομαδικό πνεύμα. Θα είναι δύσκολο, όπως όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Πορτογαλία και όπως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα πρέπει να νικούν κάθε Σαββατοκύριακό. Ομάδες που έχουν αυτή την νοοτροπία είναι αρκετά επικίνδυνες», ανέφερε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι και συνέχισε:
«Δεν με απασχολεί και δεν παίζει ρόλο εάν παίξουν με τέσσερρις, με τρεις ή με πέντε στην άμυνα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν το πώς θα αγωνιστούν με το σύστημα αυτό. Πάμε να αγωνιστούμε με στόχο να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και μετά το παιχνίδι αυτό. Η Πρέμιερ Λιγκ παραμένει προτεραιότητά μας αυτή την στιγμή αλλά και εδώ θέλουμε να παίξουμε με τις καλύτερες συνθήκες», ανέφερε.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο