"Όταν τους αντιμετωπίσαμε ήταν μια ομάδα ανέτοιμη, αφού δεν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημά τους και είχαν στα πόδια τους μόνο φιλικούς αγώνες. Αλλά έδειξαν την αξία τους στο επόμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ στην Αγγλία, ενώ κέρδισαν και την Ντόρτμουντ στην έδρα τους", είπε αρχικά στην κάμερα της ιστοσελίδας της UEFA και πρόσθεσε:

"Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται για ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά αν τα καταφέρουμε να κερδίσουμε τότε αυτομάτως προκρινόμαστε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και αυτό έχει σημασία. Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και αυτό με τον Ολυμπιακό δεν είναι διαφορετικό".

"Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Είναι μια ομάδα κοντρολαρισμένη ομάδα και μπορεί να ανταποκριθεί στον ρυθμό της διοργάνωσης. Έχει και πολλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές με εμπειρία, και το έδειξαν απέναντι στην Ντόρτμουντ, την οποία κέρδισαν άνετα και με καλό σκορ. Στο τελευταίο τους παιχνίδι έχασαν για ένα γκολ, άρα αυτό σημαίνει ότι εμείς θα έχουμε δύσκολη αποστολή", κατέληξε.