Facebook Pixel Συνέλευση στην ΕΡΤ που αφορά και στην βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ της ΝΕΤ
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-21 00:25:00

Συνέλευση στην ΕΡΤ που αφορά και στην βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ της ΝΕΤ

Συνέλευση στην ΕΡΤ που αφορά και στην βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ της ΝΕΤ

Την Δευτέρα (21/11) το μεσημέρι θα γίνει συνέλευση των δημοσιογράφων στην ΕΡΤ, με τους συναδέλφους να αποφασίζουν για τις δράσεις και αντιδράσεις τους απέναντι στις τελευταίες εξελίξεις. Η πρόταση προς την ΕΣΗΕΑ για προκήρυξη άμεσων κινητοποιήσεων είναι ένα εξαιρετικά πιθανό να συμβεί ενδεχόμενο.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως τα όσα θα βγάλει η συνέλευση των δημοσιογράφων αφορούν (έμμεσα) και την βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ, την Τετάρτη το βράδυ. Τότε που ξεχωρίζει η μετάδοση της μεγάλης αναμέτρησης, Μαρσέιγ-Ολυμπιακού.

Διότι υπάρχουν δύο ζητήματα, σε περίπτωση που υπάρξει κινητοποίηση πάνω στην μετάδοση της αγωνιστικής βραδιάς. Αφενός τι θα γίνει με το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και αφετέρου με την εκπομπή, Champions NET όπου καλεσμένος έχει κλειστεί ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Ο Ολυμπιακός στη Nova, ο Παναθηναϊκός στη ΝΕΤ
Τη νέα εβδομάδα υπάρχουν οι δύο σημαντικοί αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα μπάσκετ. Έτσι, την Τετάρτη, στις 19.00, η Nova (Novasports 3) θα δείξει την αναμέτρηση, Ολυμπιακού-Μπιλμπάο και την Πέμπτη η ΝΕΤ, στις 21.45, το Μάλαγα-Παναθηναϊκός.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags