Facebook Pixel "Η ιστορικότερη μέρα του ΑΠΟΕΛ"
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-24 00:00:00

"Η ιστορικότερη μέρα του ΑΠΟΕΛ"

"Η ιστορικότερη μέρα του ΑΠΟΕΛ"

Δεν μπορούσε να πιστέψει ο Κώτσας Χαραλαμπίδης αυτό που κατάφερε να κάνει το ΑΠΟΕΛ με την πρόκρισή του στου "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι απίστευτο. Τα παιδιά πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια, η φωνή μου έχει κλείσει. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, ξέραμε ότι η Ζενίτ θα επιτεθεί πάρα πολύ. Έπρεπε να παίξουμε έτσι, είναι η ιστορικότερη μέρα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας, της μεγάλης επιτυχίας. Νομίζω ότι όλοι στο πέρασμα του χρόνου θα καταλάβουν τι έχει γίνει σήμερα. Αυτό που λέμε σε όλους είναι ότι έχει γίνει μία μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά, το να μη χάσεις ούτε ένα παιχνίδι σε τέτοιο όμιλο, λέει πολλά. Αυτό σημαίνει πειθαρχία, τρέξιμο ανελέητο.

Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Σαν Κύπρος όχι σαν ΑΠΟΕΛ, έχουμε κάνει όλη την Ευρώπη να μιλά. Θέλω να το ξαναπω ότι το ΑΠΟΕΛ δεν είναι καθόλου τυχαία στην πρώτη θέση. Ούτε υποτιμηθήκαμε από τον αντίπαλο. Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε και συγχαρητήρια και στον κόσμο μέσα στο κρύο δεν σταμάτησε να τραγουδάει», ήταν τα λόγια του «Μπίδη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags