Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα ολυμπιακά sites, στα οποία κυρίαρχο πρόσωπο είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς με το γκολ που σημείωσε, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά.

Katimagiko.gr

Φετφαστέρι ο Θρύλος!

Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μία ομάδα: ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος κέρδισε 1-0 τη Μαρσέιγ, έφτασε τους 6 βαθμούς και τελευταία αγωνιστική με την Αρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» πάει για τη μεγάλη πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Φετφατζίδης τη γκολάρα στο 82'.

Redplanet.gr

Της πέταξε τα μάτια έξω

Ο Ολυμπιακός πήρε το μεγάλο "διπλό" κερδίζοντας εκτός έδρας τη Μαρσέιγ με 1-0 με γκολαρα του Γιάννη Φετφατζίδη στο 82ο λεπτό, που ξέρανε τους "Μασσαλούς".

Gavros.gr

Ψυχωμένο «διπλό» πρόκρισης!

Ο Θρύλος πάτησε τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», νίκησε 1-0 και έβαλε φωτιά στον όμιλο!

Rednews.gr

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, αυτός είναι ο Θρύλος μας!

Αξιζε τη νίκη και την πήρε με το σπαθί του. Ο Ολυμπιακός έκανε μία πολύ μεγάλη εμφάνιση μέσα στην Μασσαλία και έφυγε με το διπλό, κερδίζοντας την Μαρσέϊγ με 1-0, κάνοντας το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό διπλό και βάζοντας συνάμα φωτιά στον όμιλο. Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 82’ ο Φετφατζίδης ενώ παραλίγο ο Μιραλάς να χριστεί μοιραίος παίκτης αφού έχασε 2-3 κορυφαίες ευκαιρίες για γκολ. Τέλος καλό όμως όλα καλά και πλέον ο όμιλος είναι ανοικτός σε όλα για τον Ολυμπιακό. Η Αρσεναλ εξασφάλισε την πρόκριση με 11 βαθμούς και έρχεται αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη, η Μαρσέϊγ έμεινε στους 7 βαθμούς, ο Ολυμπιακός είναι τρίτος με 6 και η Ντόρτμουντ τελευταία με 4.