Facebook Pixel ''Τελικός με Άρσεναλ''
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-24 02:02:00

''Τελικός με Άρσεναλ''

''Τελικός με Άρσεναλ''

Έτσι χαρακτήρισε το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League ο Γιάννης Μανιάτης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Μασσαλία.

«Το μόνο ήθελα ήταν να βοηθήσω την ομάδα και έκανα ό,τι μου ζήτησε ο προπονητής. Αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα. Το πήραμε και όλα είναι καλά», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Ήμασταν παρά πολύ καλά διαβασμένοι, ο προπονητής μας είχε πει από χθες, ότι πάμε μόνο για τη νίκη και για κανένα άλλο αποτέλεσμα. Μπήκαμε αποφασισμένοι στο γήπεδο, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, βεβαίως στο τέλος σταθήκαμε και τυχεροί καθώς οι αντίπαλοί μας μας πίεσαν αρκετά. Όμως ο Μέγερι ήταν σε πολύ καλή μέρα. Γενικότερα μπήκαμε στο γήπεδο για να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι να κάτσουμε πίσω, είχαμε πάθος τρέξιμο και αυτά ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη».

Καταλήγοντας ο Γιάννης Μανιάτης σχολίασε το επικείμενο ματς με την Άρσεναλ: «Είναι ένας τελικός για εμάς. Θέλουμε πολύ τη βοήθεια του κόσμου τον οποίο ευχαριστούμε πολύ σήμερα που ήταν στο γήπεδο και μας βοήθησε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε το πάθος που προανέφερα, μπορούμε να κερδίσουμε και την Άρσεναλ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags