Facebook Pixel "Το μέλλον μας στο Champions League, όχι στο Europa!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-24 13:21:00

"Το μέλλον μας στο Champions League, όχι στο Europa!"

"Το μέλλον μας στο Champions League, όχι στο Europa!"

Ο Γιάννης Μανιάτης ξεκαθάρισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στους "16" του Champions League και όχι η κατάκτηση της τρίτης θέσης στον όμιλο, που οδηγεί στο Europa League...

"Με τη νίκη που κάναμε, το μέλλον μας είναι στο Champions League και όχι στο Europa!", δήλωσε ο MVP της αναμέτρησης του "Βελοντρόμ" και πρόσθεσε: "Θέλαμε τη νίκη και την πήραμε".

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο Olympiakos TV:

Για το ρόλο του αμυντικού χαφ κόντρα στη Μαρσέιγ:

«Δεν είναι άγνωστη η θέση για μένα, έχω ξαναπαίξει αρκετές φορές κατά το παρελθόν σε αυτή με τον Πανιώνιο, βέβαια αυτό ήταν ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, απλά ότι μου ζήτησε ο προπονητής. Εγώ ήθελα απλά να βοηθήσω την ομάδα και το αποτέλεσμα δείχνει ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε αυτό το ματς. Όλοι μας μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι από την αρχή και έτσι πήραμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν αποτέλεσε το... γούρι του Ολυμπιακού αφού ήταν η πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στο Champions League:

«Όχι, σημασία έχει ότι όλοι μας δείξαμε έναν πάρα πολύ καλό εαυτό. Όλα τα παιδιά τρέξανε πάρα πολύ, δείξαμε πάθος στον αγωνιστικό χώρο, θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη και γι' αυτό την πήραμε».

Για το που θα είναι το μέλλον του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, στο Champions ή το Europa League:

«Νομίζω ότι μετά τη σημερινή νίκη, είναι στο Champions League. Δεν μπορεί να μιλάμε τώρα για το Europa. Πρέπει να κερδίσουμε την Άρσεναλ και σε συνδυασμό με το άλλο αποτέλεσμα που θα περιμένουμε στο Ντόρτμουντ πιστεύω να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί:

«Τώρα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο πρωτάθλημα, δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και πιστεύω θα είμαστε το ίδιο καλοί και στην Τρίπολη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Στo επίσημο σάιτ τουν Ολυμπιακού μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του Μανιάτη και με βίντεο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags