Facebook Pixel Λίβερπουλ - Κώστας Τσιμίκας: "Βουίζει" η Αγγλία για τον Τσιμίκα - Οριστική απόφαση Κλοπ
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-02 13:35:00

"Βουίζει" η Αγγλία για τον Τσιμίκα - Οριστική απόφαση Κλοπ

Sportdog Team
"Βουίζει" η Αγγλία για τον Τσιμίκα - Οριστική απόφαση Κλοπ

Τι συμβαίνει με τον Έλληνα άσο στο Λίβερπουλ και οι ανακοινώσεις που έρχονται τις επόμενες ώρες

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ατλέτικο για την 4η αγωνιστική του Champions League και στο Νησί μιλούν για ειλημμένη απόφαση να πάρει φανέλα βασικού ο Τσιμίκας αντί του Ρόμπερτσον.

Οι κόκκινοι που βρίσκονται στην κορυφή με το απόλυτο (3/3) θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να τελειώσουν με την υπόθεση πρόκριση, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα και συγκεκριμένα στην άμυνα, καθώς είναι προβληματισμένος από τα τελευταία παιχνίδια.

Για αυτό τον λόγο ο Κλοπ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Άντριου Ρόμπερτσον για το ματς με την Ατλέτικο και να ξεκινήσει βασικό τον Κώστα Τσιμίκα, που έχει μέχρι στιγμής εξαιρετική παρουσία σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί. Τόσο αμυντικά αλλά και επιθετικά.

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ο «Τσίμι» είναι δεδομένο ότι πρέπει να πάρει φανέλα βασικού, ενώ και οι οπαδοί αλλά και οι ρεπορτερ της Λίβερπουλ θέλουν να βλέπουν περισσότερο στο γήπεδο τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Εκτός από τον Τσιμίκα, ο Κλοπ σκέφτεται να αλλάξει και τον παρτενέρ του Φαν Ντάικ, αφήνοντας στον πάγκο τον Κονατέ και ξεκινώντας τον Μάτιπ.

Αυτή είναι η πιθανή εντεκάδα της Λίβερπουλ ενόψει Ατλέτικο: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags