Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του τελευταίου αγώνα των ομίλων του Champions League με την Άρσεναλ. Η αγωνία των φίλων της ομάδας του Πειραιά' είναι μεγάλη! Όχι μόνο για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, αφού ο Ολυμπιακός με νίκη (και ήττα της Μαρσέιγ) προκρίνεται στους ''16'' της διοργάνωσης. Αλλά και για την εξέδρα που ετοιμάζουν οι οργανωμένοι, με την οποία αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα κατά την είσοδο την ομάδα και τη διάρκεια του αγώνα, ντοπάροντας τους παίκτες για τη νίκη κόντρα στους ''κανονιέρηδες''.

Τις τελευταίες ημέρες έχει διαρρεύσει, ότι η Θύρα 7 ετοιμάζει για το ματς ένα coreo... επικών διαστάσεων, το οποίο θα εκτείνεται από άκρη σε άκρη των εξεδρών. Μάλιστα στην οπαδική πιάτσα λέγεται, ότι η σύλληψη των ''ερυθρόλευκων αναμένεται να αφήσει άφωνη όλη την Ευρώπη ! Ζητήθηκε επίσης από τους φίλους του Ολυμπιακού να έχουν μαζί τους τουλάχιστον ένα ερυθρόλευκο κασκόλ, αφού θα βοηθήσει στο να στεφθεί με επιτυχία το δύσκολο εγχείρημα των οργανωμένων!

Πρόκειται για υπερπαραγωγή!

Δεν είναι λίγοι φυσικά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που τους τρώει η περιέργεια να μάθουν τι ετοιμάζουν οι οργανωμένοι! Επειδή ο σκύλος είναι λαγωνικό, έμαθε ποιο θα είναι το θέμα του Coreo.

Όπως με το παιχνίδι την Ντόρτμουντ, ενεργό ρόλο θα έχουν τα δύο πέταλα. Η... δράση θα ξεκινάει από τη Θύρα 7 και μετά θα συνεχίζεται στο απέναντι πέταλο (θύρα 23) που βρίσκεται πλησίον του σταθμού του Νέου Φαλήρου.

Το Coreo της Θύρας 7, θα θα δείχνει μέσα από τα χαρτόνια έναν παίκτη έτοιμο να σουτάρει. Από κάτω θα υπάρχει πανό, το οποίο θα λέει στα αγγλικά: '"SCORE, WIN AND LET US DREAM", δηλαδή «σκοράρετε, νικήστε και αφήστε μας να ονειρευτούμε»!

Απέναντι, στη θύρα 23 ένα τεράστιο πανό θα απεικονίζει έναν ηλεκτρονικό πίνακα, ίδιο με αυτό του παλιού ''Καραϊσκάκη''. Μέσα θα γράφει την ένδειξη επίτευξης τέρματος, ''GOAALL!!'' και στη θέση του λεπτού και του σκόρερ γράφει ''12' GATE 7''. Δηλαδή, το γκολ θα το πετύχει ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού, που δεν είναι άλλος από τον κόσμο του!

Μακάρι να βγει γούρικο, όπως στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, το coreo των οπαδών του Ολυμπιακού!