Ο Stefan Savic ήταν ίσως ο πιο ενεργός παίκτης στον συγκεκριμένο τσαμπουκά. Εκτός από μια κίτρινη κάρτα δέχτηκε και τα πυρά πολλών οπαδών της City, καθώς οι οπαδοί των Πολιτών δεν μπορούσαν να τον δικαιολογήσουν επειδή ήταν και πρώην παίκτης της ομάδας τους!

Ο πιο διάσημος οπαδός της City, ο Liam Gallagher των Oasis δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του, και έκανε ένα Tweet διόλου ευπρεπές. Εμείς θα το αφήσουμε αμετάφραστο και τα συμπεράσματα δικά σας:

"Stefan Savic this is a threat if I come across you ya goofy looking C*** your dead MCFC."

Ευτυχώς μετά από λίγο, ο Gallagher κατάλαβε το πόσο λάθος ήταν ένα Tweet σαν αυτό και το διέγραψε από τον λογαριασμό του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ανέβασε ένα Tweet με το οποίο απολογήθηκε στο κοινό του, καθώς θέλει να είναι ένα Role Model όπως δήλωσε. Ο Liam, όπως και ο αδελφός του Noel, υποστηρίζουν την ομάδα από μικρά παιδιά και έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο Etihad να την στηρίξουν. Εννοείται και πριν την εποχή του Mansour.

Όσοι βέβαια είστε fans των Oasis θα γνωρίζετε λίγο πολύ τον ιδιαίτερο και ευέξαπτο χαρακτήρα του Liam, οπότε δεν μπορούμε να πέσουμε και από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά του! Ελπίζουμε μόνο να μην έχει τέτοιου είδους συμπεριφορές στη συναυλία που θα κάνει στην Ελλάδα τον Ιούλιο.

ΠΗΓΗ: thepubtales.com