Στον Ολυμπιακό μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία για την ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η ομάδα του Πειραιά «καίγεται» για τη νίκη, από τη στιγμή που κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ δεν ισχύει και το εκτός έδρας γκολ. Το 1-1 του πρώτου ματς αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα στον Πέδρο Μαρτίνς και για αυτό θα κάνει ορισμένες αλλαγές στο ματς της ρεβάνς.

Σχετικά με το ματς του Ισραήλ, ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε αρκετά παράπονα από τον Αγκιμπού Καμαρά και για αυτό τον λόγο του έκανε αρκετές παρατηρήσεις στη διάρκεια του ματς. Εξάλλου, ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε σχετική πτώση από τα μέσα του 2022, μετά από το εξαιρετικό ξεκίνημα που είχε κάνει μέσα στο 2021! 

Το κυριότερο πρόβλημα στον αγώνα με την Μακάμπι το είχε στο τακτικό σκέλος, μιας και λάθος αποφάσεις του έβαλαν σε κίνδυνο την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Το γεγονός ότι ο Μαρτίνς δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τον ίδιο, φάνηκε και από το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος παίκτης που έγινε αλλαγή.

Κάτι που σημαίνει ότι πλέον είναι αουτσάιντερ για να πάρει ξανά φανέλα βασικού στο επόμενο ματς και θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά στοιχείο στο παιχνίδι του και κυρίως το πως να κινείται στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά το ποιος θα πάρει τη θέση του, αυτή τη στιγμή στο μυαλό του Μαρτίνς υπάρχουν οι Μαντί Καμαρά και Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ο Μπουχαλάκης.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται στην επίθεση να δούμε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ελ Αραμπί και όχι από τον Τικίνιο.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνω-κάτω ο Ολυμπιακός πριν τη Μακάμπι - Αυτόν... διώχνει o Χουάνγκ - Τέλος δύο "δυνατά" ονόματα!