Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ραγδαίο ρεπορτάζ στο λιμάνι - "Φοβικός ο Μαρτίνς, δεν ξέρει πού είναι" - Στα χέρια του Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-28 11:27:00

Ραγδαίο ρεπορτάζ στο λιμάνι - "Φοβικός ο Μαρτίνς, δεν ξέρει πού είναι" - Στα χέρια του Μαρινάκη!

Sportdog Team
Ραγδαίο ρεπορτάζ στο λιμάνι - "Φοβικός ο Μαρτίνς, δεν ξέρει πού είναι" - Στα χέρια του Μαρινάκη!

Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό για τον Πέδρο Μαρτίνς, μετά την βαριά ήττα με 4-0 από την Μακάμπι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Εντονότατη κριτική στον Πέδρο Μαρτίνς άσκησε ο Νίκος Σταματέλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών σχολιάζοντας τη χθεσινή εμφάνιση στάθηκε στις δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή δώ και αρκετές ημέρες ο οποίος υπογράμμιζε ότι ήταν βέβαιος για την ετοιμότητα της ομάδας του για τις δύο αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς, κάτι που δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

«Ήταν μία ανέτοιμη ομάδα, με έναν φοβικό προπονητή και κατέβασε μία ενδεκάδα που η λέξη δημιουργία ήταν άγνωστη. Μετά από τέσσερα χρόνια στη ομάδα, ο Μαρτίνς φαίνεται ότι δεν έχει καταλάβει που είναι», ανέφερε ο Νίκος Σταματέλος.

Όσον αφορά στην επόμενη ημέρα, επεσήμανε ότι τα πάντα είναι στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος καλείται να αποφασίσει εάν πιστεύει ότι με τον Μαρτίνς μπορεί να υπάρξει διαφορετικό μέλλον… «Υπομονή, εντός της ημέρας θα ξέρουμε πολλά περισσότερα», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλεκτροσόκ στον Ολυμπιακό - Φεύγουν 15 παίκτες, top ονόματα - Φήμες για Φορτούνη και Πασχαλάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags