Champions League: Μετά από δύο σεζόν με διαδοχικές ευρωπαϊκές επιτυχίες, η Βικτόρια Πλζεν επέστρεψε με εμφατικό τρόπο.
Οι πρωταθλητές Τσεχίας επικράτησαν 2-1 με ανατροπή της Καραμπάχ και προκρίθηκαν στους ομίλους του Champions League, ενώ ολοκλήρωσαν τους προκριματικούς με 5 νίκες και 1 ισοπαλία, αυτή στο πρώτο ματς στο Αζερμπαϊτζάν (0-0).
Καταπληκτικό ματς έγινε στο Βελιγράδι με τη Μακάμπι Χάιφα να προκρίνεται επί του Ερυθρού Αστέρα, ισοφαρίζοντας (2-2) με αυτογκόλ στο 90΄! Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την «καυτή» έδρα τους προηγήθηκαν 2-0, όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Μακάμπι μείωσε με τον (πρώην παίκτη του Άρη) Σούντγκρεν κι ενώ δευτερόλεπτα πριν ο Μπόργιαν είχε αποκρούσει πέναλτι του Χαζίζα. Στο β΄ ημίχρονο τίποτα δεν άλλαξε κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα ακολουθούσε παράταση, ο Παβκόβ έστειλε με κεφαλά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από εκτέλεση φάουλ του Σέρι. Έτσι, η ομάδα που απέκλεισε από τη διοργάνωση τον Ολυμπιακό, κάνει το ίδιο με τους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας και επιστρέφει στους ομίλους μετά από 12 χρόνια.
Τέλος, στη Λισαβόνα η Μπενφίκα απλώς «σφράγισε» την πρόκριση με 3-0 επί της Ντιναμό Κιέβου, με τον Νταβίντ Νέρες να σκοράρει για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο