Facebook Pixel Champions League: Μπαρτσελόνα για λύπηση - Κάζο Ατλέτικο στο... θρίλερ του αιώνα - Ασύλληπτα πράγματα στο 99’! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-27 00:03:00

Μπαρτσελόνα για λύπηση - Κάζο Ατλέτικο στο... θρίλερ του αιώνα - Ασύλληπτα πράγματα στο 99’! (Vid)

Sportdog Team
Μπαρτσελόνα για λύπηση - Κάζο Ατλέτικο στο... θρίλερ του αιώνα - Ασύλληπτα πράγματα στο 99’! (Vid)

Δεν... υπάρχει το συγκλονιστικό φινάλε και ο τρόπος που η Ατλέτικο "αυτοκτόνησε" κόντρα στη Λεβερκούζεν! Εύκολα βράδια για Λίβερπουλ και Νάπολι, πήγε να κάνει την έκπληξη της βραδιάς στο Λονδίνο με την Τότεναμ η Σπόρτιγκ! Πέρασε... αέρα από το Καμπ Νου και την αποκλεισμένη Μπαρτσελόνα η Μπάγερν.

Πολλά και ωραία γκολ είδαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Champions League, με τα περισσότερα ματς να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ λεπτό. Εύκολα βράδια για Λίβερπουλ στο Άμστερνταμ και Νάπολι στην Ιταλία, πήγε να κάνει την έκπληξη της βραδιάς στο Λονδίνο με την Τότεναμ η Σπόρτιγκ Λισαβόνας, η οποία έχασε τεράστιες ευκαιρίες για το διπλό. Πέρασε... αέρα από το Καμπ Νου και την αποκλεισμένη Μπαρτσελόνα η Μπάγερν Μονάχου με σκορ 3-0.

Ασύλληπτο θρίλερ στο Ατλέτικο - Λεβερκούζεν με χαμένο πέναλτι και τριπλή χαμένη ευκαιρία στο 99'. Το πέναλτι μάλιστα στους Μαδριλένους δόθηκε αφού το ματς είχε λήξει με την παρέμβαση VAR.

Άγιαξ - Λίβερπουλ 0-3

Με εμφατικό τρόπο πέρασε από το Άμστερνταμ η Λίβερπουλ, η οποία διέλυσε με 3-0 τον Άγιαξ και εξασφάλισε την πρόκριση στους "16" του Champions League και θα παίξει την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική με τη Νάπολι στο Άνφιλντ. Το σκορ για τους Κόκκινους του Γιούργκεν Κλοπ άνοιξε ο Μο Σαλάχ στο 42', ενώ με κεφαλιά στο 49' από κόρνερ του Χέντερσον ο Νούνιες έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 για την Λίβερπουλ διαμόρφωσε στο 52' ο Έλιοτ με τρομερό τελείωμα μέσα στην περιοχή.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μαρσέιγ 2-1

Ένα πρώτο ημίχρονο γεμάτο γκολ είχαμε στη Φρανκφούρτη, με τη γηπεδούχο Άιντραχτ να μπαίνει πολύ δυνατά στο ματς και να προηγείται μόλις στο 3' χάρη στο γκολ του Καμάντα. Η Μαρσέιγ είχε άμεση απάντηση στο 22' με του Γκεντουζί για το 1-1, ωστόσο η χαρά των Γάλλων κράτησε μόνο για πέντε λεπτά, καθώς στο 25' ο Κόλο Μουάνι έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τους Γερμανούς με το (τελικό όπως αποδείχθηκε) 2-1.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-2

Το καλύτερο παιχνίδι της ημέρας. Κι αυτό γιατί μεταξύ άλλων ο ηττημένος, θα γνώριζε ουσιαστικά τον οριστικό αποκλεισμό από τους "16". Η Λεβερκούζεν σόκαρε το Βάντα Μετροπολιτάνο στο 9ο λεπτό, όταν ο Ντιαμπί έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπάγερ. Η Ατλέτικο είχε απάντηση σχετικά γρήγορα, με τον Καράσκο να φέρνει το ματς στα ίσια στο 22'. Οι Γερμανοί αποδεικνύονταν σκληρό "καρύδι" και 7 λεπτά μετά (σ.σ. στο 29'), ο Χάντσον Οντόι επανέφερε το προβάδισμα στην πλευρά της Λεβερκούζεν. Στο 50' οι Μαδριλένοι ισοφάρισαν εκ νέου με γκολάρα του Ντε Πολ για το 2-2. Το ασύλληπτο θρίλερ στο Ατλέτικο - Λεβερκούζεν ολοκληρώθηκε με το χαμένο πέναλτι και την τριπλή χαμένη ευκαιρία στο 99'. Το πέναλτι μάλιστα στους Μαδριλένους με την παρέμβαση του VAR, είχε δοθεί αφού το ματς είχε λήξει!

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου 0-3

Απογοητευτική η Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, με τους Καταλανούς αφού αποκλείστηκαν και τυπικά από το Champions League λόγω της νίκης νωρίτερα της Ίντερ, να μην μπορούν καν να πάρουν βαθμό απέναντι στην σαφώς ανώτερη Μπάγερν Μονάχου. Ο Μανέ στο 10' και ο Τσούπο-Μότινγκ στο 31' βρήκαν δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο για το 2-0 των Βαυαρών, ενώ το σκορ θα μπορούσε είχε ανοίξει κι άλλο αν οριακά στο 56' δεν ακυρωνόταν (ορθώς) ως οφσάιντ το υπέροχο τέρμα του Γκνάμπρι. Στο φινάλε πάντως η Μπάγερν έφτασε και σε τρίτο γκολ, με τον Παβάρ να βρίσκει δίχτυα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Νάπολι - Ρέιντζερς 3-0

Τη φρενήρη πορεία της στο φετινό Champions League συνέχισε η Νάπολι, κάνοντας το 5/5 με τη νέα της επικράτηση αυτή τη φορά απέναντι στη Ρέιντζερς. Οι Ιταλοί καθάρισαν την υπόθεση τρίποντο από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, με δύο γκολ του Σιμεόνε αρχικά στο 11' και εν συνεχεία στο 16'. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τη Νάπολι να βγάζει το πόδι από το "γκάζι" κόντρα στους Σκωτσέζους, αλλά παρ' όλα αυτά γκολ βρήκε και πάλι, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Όστιγκαρντ (80') για το τελικό 3-0.

Τότεναμ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1

Την έκπληξη της βραδιάς πήγαν να κάνουν οι Πορτογάλοι της Σπόρτινγκ, οι οποίοι μέχρι το 79' όχι απλώς είχαν το διπλό στα χέρια τους, αλλά είχαν χάσει κιόλας τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να κάνουν και το 2-0. Όταν όμως δεν το κάνεις εσύ, θα στο κάνει ο αντίπαλός σου. Έτσι, η Τότεναμ στο 80ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Μπεντακούρ έπειτα από κόρνερ του Πέρισιτς, σώζοντας με αυτό τον τρόπο (έστω) το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 90+5' ο Κέιν σκόραρε για το 2-1, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε με τη χρήση VAR ως οφσάιντ, εξοργίζοντας τον Κόντε που αμέσως μετά αποβλήθηκε!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Ίντερ - Βικτόρια Πλζεν 4-0
  • Μπριζ - Πόρτο 0-4
  • Άγιαξ - Λίβερπουλ 0-3
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μαρσέιγ 2-1
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-2
  • Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου 0-3
  • Νάπολι - Ρέιντζερς 3-0
  • Τότεναμ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags