Facebook Pixel Ίντερ - Πόρτο: Βάση της ημέρας αυτό το σημείο στο Ίντερ-Πόρτο - Ποια "βλέπουν" για πρόκριση οι στοιχηματικές
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-22 15:32:00

Βάση της ημέρας αυτό το σημείο στο Ίντερ-Πόρτο - Ποια "βλέπουν" για πρόκριση οι στοιχηματικές

Sportdog Team
Βάση της ημέρας αυτό το σημείο στο Ίντερ-Πόρτο - Ποια "βλέπουν" για πρόκριση οι στοιχηματικές

Οι Ιταλοί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έναντι στην φορμαρισμένη πορτογαλική ομάδα.

Απόψε ολοκληρώνεται η πρώτη πράξη της φάσης των «16» του Champions League, με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Τα «φώτα» πέφτουν πάνω στο παιχνίδι της Ίντερ με την Πόρτο, σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι, ενώ σπουδαίο ματς είναι και το Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι!

Οι Ιταλοί μετρούν εννέα νίκες και μόλις μία ήττα στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις. Στη φάση των ομίλων του Champions League, τερμάτισαν δεύτεροι στο γκρουπ της πίσω από την Μπάγερν Μονάχου, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Μπαρτσελόνα. Στα αγωνιστικά, σημαντικό είναι το γεγονός πως πέραν του Κορέα, δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα.

Από την άλλη, η Πόρτο μετράει δέκα διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά 22 ματς αήττητη! Στον όμιλό της στη διοργάνωση, τερμάτισε στην πρώτη θέση, πάνω από Μπριζ, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τι λένε οι μπουκ

Με τα υπάρχοντα δεδομένα η Ίντερ είναι το απόλυτο φαβορί, τόσο για να κερδίσει τον αποψινό αγώνα, όσο και για να προκριθεί ενόψει της συνέχειας, μιας και δίνεται η νίκη της στο 1.70 και η πρόκρισή της στο 1.50. Αντίστοιχα το να κερδίσει η Πόρτο σήμερα έχει... εκτοξευτεί στο 5.40, ενώ η πρόκριση της έχει οριοθετηθεί στο 2.60! Πάντως και λόγω έδρας ο πρώτος λόγος ανήκει στους Νεραντζούρι και η απόδοσή του άσου τους είναι οριακά αποδεκτή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags