Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη αντίδραση Γιοβάνοβιτς για την κλήρωση με Ντνίπρο - "Και μόνο που μονομάχησε με Σαχτάρ..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-21 15:54:00

Η πρώτη αντίδραση Γιοβάνοβιτς για την κλήρωση με Ντνίπρο - "Και μόνο που μονομάχησε με Σαχτάρ..."

Sportdog Team
Η πρώτη αντίδραση Γιοβάνοβιτς για την κλήρωση με Ντνίπρο - "Και μόνο που μονομάχησε με Σαχτάρ..."

Την πρώτη του δήλωση για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League έκανε ο τεχνικός του Τριφυλλιού.

Η κληρωτίδα έφερε αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό του Champions League την ουκρανική Ντνίπρο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τονίζει ότι δεν υπάρχει εύκολη ομάδα σε τέτοιες φάσεις αγώνων.

Παράλληλα, εξέφρασε τον σεβασμό του για την αντίπαλό των Πράσινων και τόνισε ότι το γεγονός ότι πάλεψε για το πρωτάθλημα Ουκρανίας με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, δείχνει το επίπεδό της.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Τριφυλλιού:

«Στα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων το καλοκαίρι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Όπως και εμείς, έτσι και οι υποψήφιοι αντίπαλοί μας πάλεψαν μέχρι τέλους για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στη χώρα τους. Το γεγονός ότι η Ντνίπρο μονομάχησε στα ίσια μέχρι τέλους με τη Σαχτάρ, δείχνει και την ικανότητα του αντιπάλου μας.

Περιμένω δύο δύσκολα παιχνίδια, γιατί θεωρώ πως υπάρχει ισορροπία μεταξύ των ομάδων. Η Ντνίπρο την περσινή σεζόν συμμετείχε στην Ευρώπη, έχοντας παίξει μόνο φιλικά αφού λόγω του πολέμου στην Ουκρανία είχε διακοπεί το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο μέχρι το καλοκαίρι. Εφέτος μετά από μια ανταγωνιστική σεζόν θα είναι πολύ πιο έτοιμη και δυνατή απ’ ό,τι πέρυσι.

Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα έχει τον σεβασμό μας. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε στους αγώνες αυτούς με το μέγιστο δυνατό βαθμό ετοιμότητας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο κωμικός λόγος που δεν γύρισε ο Μπερνάρ - Στόπερ από Αγγλία για ΠΑΟ - Φήμες για Τζαβέλλα-Πούγγουρα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags