Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νικολογιάννης για την κλήρωση με Ντνίπρο: "Έγκλημα να πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-22 15:02:00

Νικολογιάννης για την κλήρωση με Ντνίπρο: "Έγκλημα να πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός..."

Sportdog Team
Νικολογιάννης για την κλήρωση με Ντνίπρο: "Έγκλημα να πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός..."

Για τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού αλλά και για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Ντνίπρο στο πλαίσιο του β' προκριματικού του Champions League μίλησε o Τάσος Νικολογιάννης.

Την ιδιαίτερη και πολύ σημαντική εκδήλωση στο Ζάππειο κατά την οποία έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού, σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης!

Ο ρεπόρτερ των Πρασίνων αρχικά ανέφερε: «Δεν ήταν μια τυπική παρουσίαση φανέλας. Είναι σημαντικό ότι είναι έγινε στο Ζάππειο. Είναι μια ομάδα συνυφασμένη με την Αθήνα ο Παναθηναϊκός. Το γεγονός ότι τιμήθηκαν οι άνθρωποι που παίρνουν χρόνια εισιτήρια διαρκείας και ήταν δίπλα στην ομάδα στα δύσκολα έχει μεγάλη σημασία».

 

Αναφορικά με την κλήρωση του Παναθηναϊκού, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε: «H Ντνίπρο ήταν σίγουρα προτιμότερη από τη Γκενκ. Θα είναι έγκλημα να πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί. Σίγουρα δεν είναι μια ομάδα που τρομάζει αλλά για να προκριθεί ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι σοβαρός», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε:

«Θετικό το γεγονός ότι δεν παίζει στην Ουκρανία και είναι σε ουδέτερο έδαφος η έδρα της Ντνίπρο, αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Είναι μια ομάδα συμπαγής και δεμένη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος Έλληνας μετά τον Αντετοκούνμπο στον ΠΑΟ - "Ντόμινο" με Παπαγιάννη... Ολυμπιακό - Deal 2.5 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags