Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα διλήμματα του Γιοβάνοβιτς - Η απόφαση για Μλαντένοβιτς και οι δύο θέσεις που "παίζονται" για την 11άδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-25 00:05:00

Τα διλήμματα του Γιοβάνοβιτς - Η απόφαση για Μλαντένοβιτς και οι δύο θέσεις που "παίζονται" για την 11άδα

Sportdog Team
Τα διλήμματα του Γιοβάνοβιτς - Η απόφαση για Μλαντένοβιτς και οι δύο θέσεις που "παίζονται" για την 11άδα

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού λίγες ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Ντνίπρο στη Σλοβακία, από τον Διονύση Δεσύλλα!

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού λίγες μόνο ώρες πριν την πρώτη αναμέτρησή του με την Ντνίπρο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, μετέφερε στην εκπομπή «NEWSROOM» ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στην Σλοβακία, Διονύσης Δεσύλλας!

Αφού σχολίασε τις δηλώσεις που έκαναν οι Χουάνκαρ και Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για την αντικατάσταση του Γερεμέγεφ από τον Ζέκα στην ευρωπαϊκή λίστα των «πράσινων», αναφέροντας ότι ο Σέρβος προπονητής πήρε αυτή την απόφαση αφού έχει 100% έτοιμο τον Ιωαννίδη.

Στη συνέχεια, έδωσε την εκτίμησή του για την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί το «τριφύλλι» στην αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας ότι ο Χουάνκαρ έχει προβάδισμα έναντι του Μλαντένοβιτς, ενώ πρόσθεσε ότι... παίζονται δύο ακόμα θέσεις.

Τέλος, ανέφερε ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Κόζιτσε είναι ιδανικές, προσθέτοντας ότι περίπου 800 φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "έκοψε" ο ΠΑΟ, υπέγραψε Ολυμπιακό - Δεν "έκανε" σε Γιοβάνοβιτς η Νο1 επιλογή Μαρτίνεθ - Ποιον προτίμησε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags