Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποθέωση Αναθασίου για Βιλένα - "Βγήκε η επιλογή Γιοβάνοβιτς" - Πάει άμεσα για στόπερ ο ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-26 12:27:00

Αποθέωση Αναθασίου για Βιλένα - "Βγήκε η επιλογή Γιοβάνοβιτς" - Πάει άμεσα για στόπερ ο ΠΑΟ!

Sportdog Team
Αποθέωση Αναθασίου για Βιλένα - "Βγήκε η επιλογή Γιοβάνοβιτς" - Πάει άμεσα για στόπερ ο ΠΑΟ!

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στη "γεμάτη" εμφάνιση του Τόνι Βίλενα με τη Ντνίπρο και στην ατυχία του Μπαρτ Σένκεφελντ, που αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να ψάξει άμεσα για κεντρικό αμυντικό.

Στην ισορροπία που πρόσφερε ο -πολύ καλός χθες- Τόνι Βιλένα στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, δικαιώνοντας παράλληλα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την απόφασή του να τον ξεκινήσει κόντρα στη Ντνίπρο, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Η επιλογή του Γιοβάνοβιτς να ξεκινήσει με τον Βιλένα μπορεί να μας εξέπληξε, γιατί ο Ολλανδός δεν είχε ρυθμό, αλλά ήταν ένα ρίσκο που του βγήκε στο 100%. Ο Τσόκαϊ είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει ανασταλτικά, ο Κλεϊνχέισλερ δημιουργικά, αλλά ο Βιλένα και στα δύο κομμάτια! Ειδικά μετά το 20’, όταν ανέβασε την απόδοσή του, βοήθησε πάρα πολύ να κυριαρχήσει ο Παναθηναϊκός. Ήταν πολύ καλός και ανασταλτικά και δημιουργικά, η αντίληψη του παιχνιδιού και το διάβασμα που έκανε ξεχώρισαν και ήταν ένα από τα παράπλευρα κέρδη του. Ο Τζούριτσιτς επίσης έχει καταφέρει να φωτίσει την μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Δείχνει με τα στοιχεία του πόσο πολύ έλειπε από την ομάδα ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής», σχολίασε χαρακτηριστικά.

 

Με αφορμή τον χθεσινό τραυματισμό του Σένκεφελντ, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το Τριφύλλι πλέον «θα πατήσει γκάζι μεταγραφικά, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη προεργασία για την θέση ενός στόπερ, προκειμένου να συμπληρωθεί η τετράδα. Νομίζω ότι τα σχέδια για ενίσχυση μετά τη ρεβάνς πάνε περίπατο τώρα. Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, πλέον, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κλείσει το κενό, αφού έχει μείνει με Μάγκνουσον και Γεντβάι μόνο, μετά τον τραυματισμό του Σένκεφελντ, που θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες».

Ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία της παρουσίας του Μλαντένοβιτς στο ρόστερ των Πράσινων πλέον, η οποία βγάζει τον Χουάνκαρ από την «ζώνη άνεσης» του, όπως φάνηκε και χθες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καλύτερος ο Τζούρισιτς από Μπερνάρ-Παλάσιος - Αυτό άλλαξε ο Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ - Παρεξηγημένος ο Σπόραρ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags