Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Οριστική απόφαση UEFA για τα ματς ΠΑΟ και ΑΕΚ με Μαρσέιγ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-30 19:45:00

Οριστική απόφαση UEFA για τα ματς ΠΑΟ και ΑΕΚ με Μαρσέιγ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Sportdog Team
Οριστική απόφαση UEFA για τα ματς ΠΑΟ και ΑΕΚ με Μαρσέιγ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τι αποφάσισε να τα εν λόγω ζευγάρια η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Οριστική είναι η απόφαση της UEFA να διεξαχθούν χωρίς οπαδούς των φιλοξενούμενων οι αναμετρήσεις μεταξύ Παναθηναϊκού – Μαρσέιγ στην Αθήνα και στο «Βελοντρόμ», όπως και οι αγώνες ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena» και στην Κροατία, στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι σχετικές συζητήσεις έχουν γίνει και με τις ομάδες και με τις ομοσπονδίες των εμπλεκόμενων χωρών οι οποίες είναι ενήμερες και για την επιλογή της UEFA και η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την προσεχή εβδομάδα, όταν οριστικοποιηθούν τα ζευγάρια, μετά τη διαφαινόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού (3-1 εκτός έδρας τη Ντνίπρο) και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ (4-0 εντός έδρας την Αστάνα).

Επιπροσθέτως, μετά τις ρεβάνς της Ντιναμό με την Αστάνα και του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η μέρα και η ώρα της αναμέτρησης της ΑΕΚ πιθανώς με την κροατική ομάδα, με δεδομένο το 4-0 του πρώτου ματς.

Όπως όλα δείχνουν, το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα γίνει στις 8 Αυγούστου, όπερ σημαίνει το βράδυ της Τρίτης, ενώ μία μέρα αργότερα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, εφόσον οι Πράσινοι προκριθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή Ολυμπιακού για... Ρέαμπτσιουκ, καραμπόλα με Γιαννούλη - Ταξίδι Παπαδημητρίου για δυνατή μεταγραφή ΠΑΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags