Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Συμβαίνει τώρα: Ανακοίνωση ΠΑΟ εν όψει Ντνίπρο - Κυκλοφορούν λίγα εισιτήρια και εξαφανίζονται!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-31 12:27:00

Συμβαίνει τώρα: Ανακοίνωση ΠΑΟ εν όψει Ντνίπρο - Κυκλοφορούν λίγα εισιτήρια και εξαφανίζονται!

Sportdog Team
Συμβαίνει τώρα: Ανακοίνωση ΠΑΟ εν όψει Ντνίπρο - Κυκλοφορούν λίγα εισιτήρια και εξαφανίζονται!

Οι Ουκρανοί επέστρεψαν μικρό αριθμό εισιτηρίων, τα οποία τίθενται εκ νέου προς διάθεση για τους φίλους του Τριφυλλιού και όποιος... προλάβει.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε πως μικρός αριθμός εισιτηρίων που προέκυψε από επιστροφές της Ντνίπρο, τίθεται στη διάθεση του κόσμου εν όψει της αυριανής (1/8) αναμέτρησης στη Λεωφόρο.

Θυμίζουμε ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί sold out, καθώς οι φίλοι του Τριφυλλιού είχαν εξαντλήσει σε χρόνο... dt τα "μαγικά χαρτάκια" για τον εν λόγω αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θέτει άμεσα προς διάθεση περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων του αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Ντνίπρο, τα οποία προέκυψαν από επιστροφές λόγω περιορισμένης προσέλευσης οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006281. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο όνομα στη λίστα του ΠΑΟ για στόπερ - Έχει παίξει στην Αταλάντα - Κόστος στα 2 εκατομμύρια ευρώ! (Vid)

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags