Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βόμβα" από την Ουκρανία - "Η Ντνίπρο θα κάνει επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-01 19:37:00

"Βόμβα" από την Ουκρανία - "Η Ντνίπρο θα κάνει επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του ΠΑΟ"

Sportdog Team
"Βόμβα" από την Ουκρανία - "Η Ντνίπρο θα κάνει επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του ΠΑΟ"

Σημαντικές διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει το περιστατικό με την τροφική δηλητηρίαση των παικτών της ουκρανικής ομάδας, μιας και όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι από τη χώρα η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει καταγγελία.

Παναθηναϊκος: "Συναγερμός" σήμανε στην Ντνίπρο λίγες ώρες πριν τον αγώνα ρεβάνς κόντρα στους Πράσινους, μιας και όπως έγινε γνωστό αρκετοί παίκτες, αλλά και μέλη της ομάδας έπαθαν τροφική δηλητηρίαση, ενώ υπάρχει γενικευμένη δυσαρέσκεια για το πως τους έχουν υποδεχθεί οι άνθρωποι του Τριφυλλιού.

Μάλιστα όπως αναφέρει το κανάλι TaToTake ο οποίο διαχειρίζονται οι δημοσιογράφοι Μιχάιλο Σπιβακόβσκι και Ρομπέρτο Μοράλες οι άνθρωποι της ουκρανικής ομάδας είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε καταγγελία προς την UEFA για όσα έχουν συμβεί στην Αθήνα τις τελευταίες ώρες.

"Η Ντνίπρο θα διαμαρτυρηθεί για ακατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα, για κάκιστη οργάνωση από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας και για τη μαζική δηλητηρίαση των παικτών της. Η Ντνίπρο κατανάλωσε νερό και φρούτα που είχαν ετοιμάσει οι γηπεδούχοι στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας η μισή ομάδα να αισθανθεί συμπτώματα δηλητηρίασης. Κάποιοι από τους παίκτες έχουν αναρρώσει, όμως κάποιοι από τους βασικούς θα χάσουν τον αποψινό αγώνα", αναφέρει το κανάλι στο Telegram για όσα έχουν γίνει πριν το Παναθηναϊκός - Ντνίπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "’Εξαλλος" Γιοβάνοβιτς στο Κορωπί, διώχνει κορυφαίο όνομα - Έτοιμος ο αντικαταστάτης, τα... σκάει ο Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags