Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία ΠΑΟ με στόπερ - Αυτός είναι ο "εκλεκτός" - Ακόμα 2-3 μεταγραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-02 11:35:00

Προφορική συμφωνία ΠΑΟ με στόπερ - Αυτός είναι ο "εκλεκτός" - Ακόμα 2-3 μεταγραφές!

Sportdog Team
Προφορική συμφωνία ΠΑΟ με στόπερ - Αυτός είναι ο "εκλεκτός" - Ακόμα 2-3 μεταγραφές!

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε στα μεγάλα οφέλη που έχει ο Παναθηναϊκός εντός κι εκτός γηπέδου από τη χθεσινή πρόκριση επί της Ντνίπρο και μίλησε για τις επόμενες μεταγραφές του.

Πολλά και διαφορετικά… ευχάριστα μαντάτα φέρνει στον Παναθηναϊκό η δεδομένη, πλέον, παρουσία του σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά την πρόκριση επί της Ντνίπρο, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά, πέτυχε το 1-0, αλλά από το 20’ και μετά είχε προβλήματα. Απαγορεύεται να δέχεσαι τέτοιο γκολ, είχε ένα διάστημα προβληματικό μέχρι το 65’. Βέβαια έκανε την διπλή μεγάλη ευκαιρία. Δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, με τους Ρούμπεν και Βιλένα να έχουν προβλήματα. Μπήκε το 1-2, ακολούθησε το κλασικό Παναθηναϊκό καρδιοχτύπι, για να έρθει το 2-2. Βοήθησε και η είσοδος του Μαντσίνι. Ο Τζούριτσιτς κάνει φοβερή ενέργεια και δίνει έτοιμο γκολ, αυτό θες από τέτοιους παίκτες. Μετά ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε, μπορούσε να βάλει και τρίτο γκολ.

 

Για να πάρεις πρόκριση σε τέτοιες φάσεις πρέπει να ματώσεις, αυτό που μετράει είναι αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζεις, όχι να τα παίζεις. Ήταν υποχρέωση η πρόκριση, για μια ομάδα που έλειπε τα τελευταία χρόνια από αυτή την διαδικασία. Σούπερ ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παίξει καμία ομάδα την 1η Αυγούστου. Δεν νοείται Παναθηναϊκός χωρίς Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό το μαξιλαράκι του Europa League και πάει για την υπέρβαση με τη Μαρσέιγ», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με το όνομα του Πάλμερ Μπράουν, που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως αυτός θα είναι ο εκλεκτός του Τριφυλλιού στα στόπερ. «Υπάρχει από χθες μια προφορική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Μπράουν και την Τρουά, αν δεν αλλάξει κάτι όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο εκλεκτός. Πρέπει να τρέξει τις διαδικασίες πλέον, είναι 26 χρονών, διεθνής με τις ΗΠΑ και παίκτης με αθλητικότητα που θέλει να βάλει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός. Έχει 4 συμμετοχές με την εθνική πέρυσι, ενώ είχε γεμάτη χρονιά. Θα κλείσει την τετράδα στην άμυνα και αργότερα θα προχωρήσει με τις υπόλοιπες υποθέσεις», σημείωσε σχετικά.

Ερωτηθείς για τις υπόλοιπες μεταγραφές του Παναθηναϊκού, ο Δεσύλλας επισήμανε πως θα γίνουν άλλες 2-3 μεταγραφές, καθώς θα αποκτήσει σίγουρα ένα δεξί μπακ ενώ δεν απέκλεισε να πάρει κι ένα αμυντικό χαφ ακόμα και… βλέπουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καθάρισε" με μία κίνηση ο Γιοβάνοβιτς - Νεύρα Παλάσιος, απάντηση Μαντσίνι - Μεταγραφή αντί του... γκαφατζή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags