Ο Σαρλ Ντε Κετελάερε, ο οποίος μεταγράφηκε για κάτι λιγότερο από 40 εκατομμύρια ευρώ στην Μίλαν το περασμένο καλοκαίρι, προέρχεται από μια περίπλοκη πρώτη χρονιά στην Ιταλία.

Παρά τις 40 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με τους Λομβαρδούς, ο νεαρός Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν έχει σκοράρει και δείχνει να πιέζεται από τον ιταλικό σύλλογο. Παρά την απογοητευτική... παραγωγικότητα, ο 22χρονος άσος χαίρει ισχυρής εκτίμησης από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα η -προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Champions League- Μαρσέιγ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη της Μπριζ. Κι ενώ ο σύλλογος της Μασσαλίας έχει ήδη ολοκληρώσει αρκετές μεταγραφές κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο πρόεδρός του Πάμπλο Λονγκόρια εξακολουθεί να περιμένει «νέο αίμα».

Ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός σε αυτήν την περίπτωση, καθώς όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Estadio Deportivo», η Σοσιεδάδ μπήκε στην διεκδίκηση του νεαρού άσου, έχοντας ως συγκριτικό πλεονέκτημα, την συμμετοχή στο νέο Champions League. Οι Βάσκοι προσνατολίζονται σε δανεισμό του Ντε Κετελάερε, ενώ η Μίλαν... προτιμά πώληση του παίκτη, με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καθάρισε" με μία κίνηση ο Γιοβάνοβιτς - Νεύρα Παλάσιος, απάντηση Μαντσίνι - Μεταγραφή αντί του... γκαφατζή!