Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σωστή κίνηση για ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ - Θα έμενε πολύς κόσμος έξω από Λεωφόρο" - Γιατί "έκοψε" οπαδούς η UEFA
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-03 12:24:00

"Σωστή κίνηση για ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ - Θα έμενε πολύς κόσμος έξω από Λεωφόρο" - Γιατί "έκοψε" οπαδούς η UEFA

Sportdog Team
"Σωστή κίνηση για ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ - Θα έμενε πολύς κόσμος έξω από Λεωφόρο" - Γιατί "έκοψε" οπαδούς η UEFA

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξήγησε γιατί το ΟΑΚΑ είναι η καλύτερη λύση για έδρα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και γιατί τα ματς με τη Μαρσέιγ δεν έχουν σχέση με εκείνα κόντρα στη Ντνίπρο.

Η ενδεδειγμένη λύση ήταν για τον Παναθηναϊκό η χρήση του Ολυμπιακού σταδίου ως έδρα στα παιχνίδια του στην Ευρώπη και την φάση των ομίλων, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός δήλωσε ως έδρα στους ομίλους το ΟΑΚΑ, είναι η καλύτερη απόφαση για πολλούς λόγους. Περισσότερα εισιτήρια, ανοίγει περισσότερο για τις ανάγκες του κόσμου. Η Λεωφόρος μπορεί να είναι έδρα, αλλά θα έμενε πάρα πολύς κόσμος απέξω και θα ήταν κρίμα. Με δεδομένη την δίψα του κόσμου νομίζω ότι στα παιχνίδια που θα δώσει στην Ευρώπη θα έχει πολύ κόσμο. Είναι η καλύτερη λύση, είναι ένα αχανές γήπεδο, για να γίνει έδρα θέλει πάνω από 35.000 κόσμο, αλλά και ένα γήπεδο που ο Παναθηναϊκός έχει ζήσει πολλές μεγάλες στιγμές και τεράστιες ευρωπαϊκές βραδιές. Είναι μια σωστή απόφαση», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στο «στοπ» της UEFA στην μετακίνηση οπαδών στα δύο ματς του Tριφυλλιού με τη Μαρσέιγ, κάνοντας λόγο για αναμενόμενη και παράλληλα σωστή κίνηση, εξηγώντας τους λόγους.

Ο Δεσύλλας μίλησε τόσο για την μεταγραφή του Πάλμερ-Μπράουν στον Παναθηναϊκό, όσο και την προετοιμασία των «πράσινων» για τα δύο ματς με τους Μασσαλούς που θα είναι διαφορετικά από αυτά με τη Ντνίπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα κάνει διαφορά στον ΠΑΟ! Τον ξέρει ο Γιοβάνοβιτς - Έτσι τον "έχασε" ο Ολυμπιακός - Deal 8 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags