Στο focus που έδειξε ο Σέρχιο Αραούχο για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ και στην εξαιρετική δουλειά του τιμ της Ένωσης αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των Κιτρινόμαυρων ανέφερε ότι ο Αργεντινός επέστρεψε ενάμιση μήνα νωρίτερα από το αναμενόμενο, προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και αυτό δείχνει τα πολύ καλά επίπεδα της δουλειάς που έκανε στην Ισπανία, στην Ολλανδία που ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, έβγαλε το... καπέλο στο τιμ της αποκατάστασης που συνεργάστηκε υπέροχα με τον Αραούχο και μετά τις περιπτώσεις των Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Ελίασον από την προηγούμενη σεζόν δείχνει ότι η δουλειά που πέφτει είναι επιπέδου Champions League.

Τέλος, στην πιθανή ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην ΟPAP Arena έβαλε τους: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ελίασον, Πινέδα, Τσούμπερ, Γκαρσία.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός ξανά με Σιώπη - Φούντωσαν τα σενάρια τις τελευταίες ώρες - Σε ποια ελληνική ομάδα τον "στέλνουν"