Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η ατάκα Νικολογιάννη για το "σταύρωμα" με Μπράγκα - Ποια θα προτιμούσε - "Παραπάνω από υπερβάσεις"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-07 16:15:00

Η ατάκα Νικολογιάννη για το "σταύρωμα" με Μπράγκα - Ποια θα προτιμούσε - "Παραπάνω από υπερβάσεις"

Sportdog Team
Η ατάκα Νικολογιάννη για το "σταύρωμα" με Μπράγκα - Ποια θα προτιμούσε - "Παραπάνω από υπερβάσεις"

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην κλήρωση του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα και κατέγραψε τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ρέιντζερς αντί για Μπράγκα θα προτιμούσε ο Τάσος Νικολογιάννης για αντίπαλο του Παναθηναϊκού, εφόσον αυτός φυσικά περάσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ, προκειμένου να διεκδικούσε στα… ίσα την πρόκριση στους ομίλους του φετινού Champions League, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και εξήγησε το γιατί.

«Θα ήταν λίγο πιο βατή η κλήρωση αν ήταν η Ρέιντζερς, αλλά οκ. Αν κάνει το θαύμα ο Παναθηναϊκός και περάσει τη Μαρσέιγ δε νομίζω ότι η Μπράγκα θα είναι το ίδιο δύσκολο εμπόδιο. Την έχω σε εκτίμηση βέβαια, αν έπεφτε με τη Ρειντζερς θα μιλούσαμε για μια κατάσταση 50-50, τώρα είναι η Μπράγκα το φαβορί. Τα πιο δύσκολα πάντως είναι τώρα.

 

Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και περάσει σε ομίλους με τους δύο αυτούς αντιπάλους θα έχει κάνει κάτι παραπάνω από υπέρβαση. Και στις δύο περιπτώσεις έχει πέσει σε μια τοπ ομάδα, όπως η Μαρσέιγ, αλλά και σε μια πολύ καλή ομάδα, που δεν είναι Μπενφίκα αλλά την ανταγωνίζεται στην Πορτογαλία. Είναι το απόλυτο αουτσάιντερ και στις δύο περιπτώσεις», ήταν τα λόγια του.

Ενώ ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε και στην πρόκριση επί της Ντνίπρο παρά το πολύ μεγάλο «πρέπει» που υπήρχε, τονίζοντας πως «τα καλοκαιρινά προκριματικά είναι βουνό για όλες τις ομάδες, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός πήγε σε δύο ματς με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να κάνει λόγο για υποχρέωση να προκριθεί. Και το έκανε με μια νίκη και μια ισοπαλία παρά το πρέπει που υπήρχε. Αν ψάξεις στο παρελθόν δεν θα βρεις εύκολα ανάλογα αποτελέσματα, ακόμα και με ομαδάρες που είχε ο Παναθηναϊκός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταία υπέρβαση Γιαννακόπουλου - Plan b με τρομερό σουτέρ από Αμερική – Τρία πρωταθλήματα NBA (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags