Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Συγκλονίζει μαρτυρία έξω από την "OPAP Arena" - "Έρχονταν με καδρόνια και άλλα αντικείμενα που γυάλιζαν" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-08 09:14:00

Συγκλονίζει μαρτυρία έξω από την "OPAP Arena" - "Έρχονταν με καδρόνια και άλλα αντικείμενα που γυάλιζαν" (Vid)

Sportdog Team
Συγκλονίζει μαρτυρία έξω από την "OPAP Arena" - "Έρχονταν με καδρόνια και άλλα αντικείμενα που γυάλιζαν" (Vid)

Μάρτυρας όσων έγιναν, καθώς βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στο γήπεδο, μίλησε στην ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν αργά χθες βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ήμασταν σε καφετέρια εγώ με άλλους τρεις φίλους. Πίναμε καφέ και μας ενημέρωσε το παλικάρι που έχει την καφετέρια ότι έρχονται κάποιοι για να κάνουν φασαρία. “Σηκωθείτε και φύγετε. Θα κλείσουμε και εμείς γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος” είπε στην ΕΡΤ μάρτυρας των επεισοδίων, που οδήγησαν στον θάνατο ενός 22χρονου φίλου της ΑΕΚ.

"Πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό μου, είδα από τη γωνία ότι ερχόντουσαν πολλά άτομα που κρατούσαν καδρόνια και άλλα αντικείμενα που γυάλιζαν. Κατάλαβα ότι δεν θα προλάβαινα να φτάσω στο όχημά που γύρισα να φύγω. Το άφησα. Έσπασαν το μπροστά και το πίσω παρμπρίζ

Δεν χτυπήσαμε εμείς, αλλά άκουσα ότι έχουν χτυπηθεί άλλοι άνθρωποι. Αμαρτία από τον Θεό. Πάλι καλά πρόλαβα και έφυγαν, γιατί ήταν και ηλικιωμένοι άνθρωποι στην καφετέρια" τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags