Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Τραγικά λάθη πριν τη δολοφονία του 22χρονου ΑΕΚτζή - Πώς ξέφυγαν από την Αστυνομία οι Κροάτες (pics-vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-08 09:27:00

Τραγικά λάθη πριν τη δολοφονία του 22χρονου ΑΕΚτζή - Πώς ξέφυγαν από την Αστυνομία οι Κροάτες (pics-vids)

Sportdog Team
Τραγικά λάθη πριν τη δολοφονία του 22χρονου ΑΕΚτζή - Πώς ξέφυγαν από την Αστυνομία οι Κροάτες (pics-vids)

Το χρονικό της τραγωδίας στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο τρόπος που οι Κροάτες χούλιγκανς κινήθηκαν κάτω από τα "ραντάρ" των αρχών.

Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από τα χθεσινοβραδινά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε οπαδούς των Κιτρινόμαυρων και Κροάτες χούλιγκανς.

Παρότι είχε απαγορευτεί από την UEFA η μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών, περίπου 150 Κροάτες ταξίδεψαν οδικώς με κονβόι από την χώρα τους. Στην εθνική οδό εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, όμως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται πως έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, γιατί φτάνοντας στην Αττική Οδό τα αυτοκίνητα σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Από εκεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι Κροάτες επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια, από όπου κινήθηκαν με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου γύρω στις 23:00 επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ με βόμβες μολότοφ, καδρόνια, μαχαίρια και άλλα φονικά αντικείμενα, με τον περιβάλλοντα χώρο της "OPAP Arena" να θυμίζει πεδίο μάχης.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που κατέστειλαν τα επεισόδια κάνοντας χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν σε 83 προσαγωγές εμπλεκομένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και ανακρίνονται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης του μαχαιρώματος και να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, για την οποία σχηματίζεται δικογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο βίντεο ΣΟΚ από τις άγριες συμπλοκές στη Ν. Φιλαδέλφεια - Μάχες με καδρόνια, καρέκλες και κυνηγητό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags