Facebook Pixel Μιχάλης Κατσουρής: Νέα "βόμβα" από την Κροατία: "Έλληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-09 08:24:00

Νέα "βόμβα" από την Κροατία: "Έλληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή"

Sportdog Team
Νέα "βόμβα" από την Κροατία: "Έλληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή"

Κροατικό μέσο μεταδίδει πληφορορίες ότι ο δολοφόνος του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ είναι από την Ελλάδα.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή προχθές το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια φέρνει ο ρεπόρτερ του κροατικού Dnevnik Nova TV, Marko Sepat, καθώς αποκάλυψε πως «σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η αστυνομία έχει δακτυλικά αποτυπώματα του δολοφόνου και φέρεται να είναι Έλληνας πολίτης».

Μάλιστα, σε ρεπορτάζ που μετέδωσε από την Αθήνα για το κροατικό δίκτυο αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την τραγωδία:

«Η κατάσταση στην Αθήνα δεν είναι ευνοϊκή ούτε για τους Κροάτες ούτε για την ελληνική αστυνομία. Αφού πληροφορηθήκαμε τι συνέβη κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, φτάσαμε στο σημείο και αρχίσαμε τα γυρίσματα. Όταν κατάλαβαν ότι ήμασταν από την Κροατία, οι Έλληνες όρμησαν πάνω μας και απαίτησαν την κάμερά μας, αλλά ο εικονολήπτης κατάφερε να διαπραγματευτεί, απλά πήραν την κάρτα με την οποία γυρίζαμε», αναφέρει ο Κροάτης δημοσιογράφος.

 

Στη συνέχεια μιλάει για τις αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με το φιάσκο της αστυνομίας, που παρότι είχε τις απαραίτητες πληροφορίες στα χέρια της για το κονβόι των Κροατών, δεν ενέργησε όπως έπρεπε για να αποτρέψει την τραγωδία.

«Οι κρατούμενοι Κροάτες οπαδοί οδηγήθηκαν για εξέταση DNA, ο δολοφόνος άφησε ίχνη στον νεκρό οπαδό και τώρα αναζητείται. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η ελληνική αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους, συνέλαβε επτά οπαδούς στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία και έναν σε λεωφορείο με προορισμό την Αλβανία. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η αστυνομία έχει δακτυλικά αποτυπώματα του δολοφόνου και φέρεται να είναι Έλληνας πολίτης», αποκάλυψε ο ρεπόρτερ του Dnevnik Nova TV.

Ο ίδιος Κροάτης δημοσιογράφος, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και καταγράφει όλες τις εξελίξεις γύρω από τα έκτροπα της Δευτέρας υποστήριξε σε άλλο ρεπορτάζ του πως στην Αθήνα αναμένονται χούλιγκαν από Γερμανία, Ιταλία και Λευκορωσία, που έχουν καλές σχέσεις με τους φίλους της ΑΕΚ, για να «εκδικηθούν» για τον θάνατο του Μιχάλη.

«Υπήρχαν πληροφορίες ότι απόψε ή αύριο αναμένονται στην Αθήνα συνολικά χίλιοι οπαδοί από τις ομάδες της Μασσαλίας, του Λιβόρνο, του Στ. Πάουλι και της Λευκορωσικής Παρτιζάν. Μιλάμε δηλαδή για ακροαριστερές ομάδες φιλάθλων που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις με τους οπαδούς της ΑΕΚ λόγω της οπαδικής τους σχέσης», ανέφερε χθες στο Dnevnik Nova TV.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση-βόμβα από ΑΕΚ - Δεν θέλει να παίξει τα παιχνίδια με την Ντιναμό - "Τιμωρήστε τους τώρα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags