Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ: Μυρίζει "μπαρούτι" από τώρα στη Λεωφόρο - Κινητοποίηση της Αστυνομίας - Ελέγχει αυτοκίνητα
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-09 11:36:00

Μυρίζει "μπαρούτι" από τώρα στη Λεωφόρο - Κινητοποίηση της Αστυνομίας - Ελέγχει αυτοκίνητα

Sportdog Team
Μυρίζει "μπαρούτι" από τώρα στη Λεωφόρο - Κινητοποίηση της Αστυνομίας - Ελέγχει αυτοκίνητα

Τα όσα συνέβησαν προχθές στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή έχουν κινητοποιήσει από το πρωί την Αστυνομία, που σταματάει και ελέγχει συνεχώς αμάξια έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου.

"Αστακός" είναι από τις πρώτες πρωινές ώρες οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς η παρουσία της Αστυνομίας είναι πολύ μεγάλη, με αφορμή φυσικά τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον θάνατο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες ότι οπαδοί από το εξωτερικό, άλλων ομάδων, ήρθαν στην Ελλάδα για "εκδίκηση" για την δολοφονική επίθεση των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχουν κινητοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ, εν όψει του αποψινού (21:00) αγώνα των Πράσινων κόντρα στην Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μάλιστα, ήδη, αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν πληροφορίες ότι γίνονται έλεγχοι στους δρόμους της πόλης, αλλά και έλεγχοι σε αμάξια τα οποία είναι σταθμευμένα κοντά στο γήπεδο του Τριφυλλιού.

Φυσικά, η UEFA αποφάσισε να στείλει και δεύτερο υπεύθυνο ασφαλείας για την σημερινή αναμέτρηση στη Λεωφόρο, ενώ τα μέτρα είναι δρακόντεια και εξαιρετικά αυξημένα, έπειτα από όσα έγιναν έξω από την "OPAP Arena", προχθές (7/8) το βράδυ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει μαρτυρία γυναίκας που έτρεχε να σωθεί από χούλιγκανς: "Ήρθαν να σκοτώσουν, θέλω να ουρλιάξω από οργή"

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags