Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα με ισχυρό κέντρο από Γιοβάνοβιτς με Μαρσέιγ - Γιατί "μετακινεί" τον Τζούρισιτς
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-09 14:08:00

Ενδεκάδα με ισχυρό κέντρο από Γιοβάνοβιτς με Μαρσέιγ - Γιατί "μετακινεί" τον Τζούρισιτς

Sportdog Team
Ενδεκάδα με ισχυρό κέντρο από Γιοβάνοβιτς με Μαρσέιγ - Γιατί "μετακινεί" τον Τζούρισιτς

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ.

Τον υψηλότατο βαθμό δυσκολίας που έχει για τον Παναθηναϊκό το σημερινό παιχνίδι με την Μαρσέιγ στη Λεωφόρο για τα προκριματικά του Champions League υπογράμμισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων, αφού πρώτα ανέφερε ότι το κλίμα είναι βαρύ λόγω των γεγονότων στη Νέα Φιλαδέλφεια, στάθηκε στην ποιότητα της γαλλικής ομάδας. Όπως ανέφερε είναι άκρως επικίνδυνη με παίκτες που πρεσάρουν αρκετά, και μπακ που συμμετέχουν στο παιχνίδι, κάτι που κάποιες φορές έχει ως αποτέλεσμα να μένουν κενά αμυντικά.

 

Ο Τάσος Νικολογιάννης, σχετικά με τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα υποστήριξε ότι θα γίνουν αλλαγές συγκριτικά με τις επιλογές που έγιναν στα ματς με την Ντνίπρο, εκτιμώντας ότι υπάρχουν πιθανότητες για ένα σχήμα με Ρούμπεν, Τσέριν και Βιλένα στη μεσαία γραμμή, τον Τζούριτσιτς να μετατοπίζεται στο άκρο, και τους Παλάσιος - Μαντσίνι να παλεύουν για το άλλο άκρο.

Τέλος, επεσήμανε ότι οι έλεγχοι στη Λεωφόρο θα είναι πάρα πολλοί, άρα θα πρέπει οι φίλοι του Παναθηναϊκού να βρεθούν νωρίς στο γήπεδο, ενώ θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τη συμπεριφορά τους καθώς επίκειται τιμωρία και μάλιστα βαριά από την UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χατζηχρήστος: "Οι Παναθηναϊκοί κρεμούσαν πανό με Φιλόπουλο - Μη γίνουμε δολοφόνοι και οι ΑΕΚτζήδες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags