Facebook Pixel Η Λεωφόρος καταδίκασε τους δολοφόνους! Εκκωφαντική σιωπή των Παναθηναϊκών στη μνήμη του οπαδού της ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-09 21:27:00

Η Λεωφόρος καταδίκασε τους δολοφόνους! Εκκωφαντική σιωπή των Παναθηναϊκών στη μνήμη του οπαδού της ΑΕΚ

Sportdog Team
Η Λεωφόρος καταδίκασε τους δολοφόνους! Εκκωφαντική σιωπή των Παναθηναϊκών στη μνήμη του οπαδού της ΑΕΚ

Χωρίς καπνογόνα και όρθιοι οι φίλοι του Τριφυλλιού τήρησαν το ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Τους δολοφόνους του οπαδού της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων που προκάλεσαν χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου 2023, στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από την «Αγιά Σοφιά», καταδίκασε με τη στάση της η Λεωφόρος.

Οι οπαδοί του Τριφυλλιού υποδέχτηκαν τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο κατά την είσοδό τους χωρίς καπνογόνα, σε ένδειξη πένθους. Λίγο πριν τη σέντρα, κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, οι Παναθηναϊκοί σηκώθηκαν όρθιοι και τήρησαν με ευλάβεια και σεβασμό τη διαδικασία. Στο γήπεδο επικρατούσε εκκωφαντική σιωπή.

 

Δεν ακουγόταν ούτε ψίθυρος και στην ουσία οι φίλοι των «πρασίνων» έδειξαν, ότι δεν αποδέχονται τέτοιου είδους δολοφονικές ενέργειες, σαν και αυτή που είδαμε, πριν δύο μέρες, έξω από το γήπεδο της Ένωσης, κατά την οποία κόπηκε το νήμα της ζωής ενός νέου ανθρώπου. 

 

Υπενθυμίζεται, ότι οι εγκληματίες, που ταξίδεψαν 1474 χιλιόμετρα και έφτασαν στην Αθήνα ανενόχλητοι, παρότι η διεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημεερώσει για την επικινδυνότητα της κατάστασης, όπως και η ΠΑΕ ΑΕΚ, είχαν Έλληνες συνεργάτες κατά τη δολοφονική επίθεση. Αυτοί οι συνεργάτες φέρονται πως είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, καθώς υπάρχει αδελφοποίηση με τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

 Κάποιοι τους καθοδήγησαν μέχρι το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το STAR CHANNEL δημοσίευσε έξι βίντεο-ντοκουμέντο την Τετάρτη με την πορεία του τάγματος εφόδου προς την "Αγιά Σοφιά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags